Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo ! Help :D

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo ! Help

W endurance na Nordschleife 24h ja wygrałem A4 touring car podkręcone do 780 km

Komentarz

Zamieszczone przez Golf V GTI '05
      na Nordschleife 24h ja wygrałem A4 touring car podkręcone do 780 km
      Niezły jesteś

Pozdrawiam

Komentarz

witam. Mam pytanie a w zasadzie to dwa: 1. mam 5,5 mln CR i chciałbym kupić jakiegoś świetnego race cara tylko nie mogę się zdecydować jakiego mi polecacie? 2. mam 59% ukończenia gry i nie mogę dać sobie rady w driving missions ukończyłem 10 z tych misji i w następnych jadę bezbłędnie ale nie mam szans na zwycięstwo jest na to jakiś sposób??

Komentarz

Zamieszczone przez FanGT
          witam. Mam pytanie a w zasadzie to dwa: 1. mam 5,5 mln CR i chciałbym kupić jakiegoś świetnego race cara tylko nie mogę się zdecydować jakiego mi polecacie? 2. mam 59% ukończenia gry i nie mogę dać sobie rady w driving missions ukończyłem 10 z tych misji i w następnych jadę bezbłędnie ale nie mam szans na zwycięstwo jest na to jakiś sposób??
          1. Hmm... może Pescarolo?
          2. Na Driving Missions nie ma innego sposobu, jak przyjechac jako pierwszy do mety Trening, trening i jeszcze raz trening.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

bardzo trudno wręcz nie możliwe jest wytrenowanie jazdy na test course, bo tam i tak tylko gazu sie używa i jadę tam za innymi zyskując aerodynamikę ale w wyścigu Skyline GTR na początku wyprzedza sie 4 i potem nie ma aerodynamiki i możliwości dogonienia, ponieważ 1 zawodnik jest od początku 13s z przodu.

Komentarz

Zamieszczone przez FanGT
              bardzo trudno wręcz nie możliwe jest wytrenowanie jazdy na test course, bo tam i tak tylko gazu sie używa i jadę tam za innymi zyskując aerodynamikę ale w wyścigu Skyline GTR na początku wyprzedza sie 4 i potem nie ma aerodynamiki i możliwości dogonienia, ponieważ 1 zawodnik jest od początku 13s z przodu.
              W tej misji na Test Course z tymi Nissanami Skyline GT-R musisz zastosować tak zwane "wachadełko" , czyli żeby dogonić tego na samym początku musisz sprawiać , że inni przeciwnicy załapią się na tunel aerodynamiczny wytworzony przez Ciebie i oni wtedy cię wyprzedzą , a jak już to zrobią to TY wchodzisz w ich tunel i ich wyprzedzasz z większą prędkościa . I tak w kółko aż wkońcu dogonisz tego pierwszego , bo on cały czas jedzie z tą samą prędkością , a Ty w pewnych momentach przyspieszasz . Sprubój tego sposobu

Pozdrawiam !
              Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez FanGT
                witam. Mam pytanie a w zasadzie to dwa: 1. mam 5,5 mln CR i chciałbym kupić jakiegoś świetnego race cara tylko nie mogę się zdecydować jakiego mi polecacie?
                Polecam Audi R8 albo pescarolo Chociaż ja większość zmagań z race carami wygrałem toyotą minoltą ale za często trzeba zjeżdżac do pitu bo masakruje opony.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Audi już mam.. a Pescarolo, które? Playstation? Minoltę również już mam..

Komentarz

Problem misji ze Skyline'ami był już opisywany wielokrotnie, poszukaj a znajdziesz

Które Pescarolo? Chyba to zielono-białe, już nie pamiętam
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                    X