Witam. Gran Turismo kupiłem jakiś czas temu. No i tak gram gram i powoli mi się zaczyna nudzić. Mam kasy, jakieś tam autka powygrywane ale nie sprawia mi to takiej frajdy jak wam, głównie za sprawą tego, że nie mam takiej przyjemności z tuningowania aut, bo zwyczajnie nie wiem jak to robić. Bo zwykłe kupowanie najdroższych części to żaden tuning. I dlatego mam do was wielką prośbę, gdyby ktoś był tak dobry i napisał mi o co ogólnie chodzi z tymi parametrami, suspension, gear itp. Jak to ustawiać żeby było ok. Aha no i jak możecie to napiszcie co wam taką frajdę sprawia w tej grze, jak najlepiej w nią grać. Zaraz będę miał 25% i odblokuje Endurance Events. Mam wersje PAL. Bardzo chciałbym, żeby ta gra mnie wciągnęła i żebym nauczył się jeździć na perfekt, bo jak czytam wasze wypowiedzi to sądzę, że gracie w tę grę długi długi czas a i tak was nie nudzi . Dzięki i pozdrawiam ! Aha i dodam, że gram na padzie.
EDIT: Zaczęły mi się Endurance. Jakie najlepiej autko do tego wziąć i na jakich ustawieniach.
EDIT: Zaczęły mi się Endurance. Jakie najlepiej autko do tego wziąć i na jakich ustawieniach.
Komentarz