Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

turniej [drift]?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

aha to juz wszystko wiem w takim razie ide trenowac !! pozdrowinie!!
    zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

no zwykly repej jak to leci gdy klikas zna replej i wzucamy na megaupload

Komentarz

Spoko !!Juz trenuje !!

Komentarz

Ja tez jestem chetny a nie lepiej kamerą za autem?? :>

Komentarz

OK udało mi się ściągnąć dwóch zawodników. Nie jestem pewny co do pierwszego zawodnika. Z tego co wiem to napewno ten drugi będzie uczestniczył!

Appie z GTPlanet
            Santiago22 z GT by the Numbers

Komentarz

no to mamy komplet!nie lepiej taka jak sie wlancza replej wtedy mozna dobze obejzec przejazd!

Komentarz

konkurs na drift????
                Wchodze w to ale nie wiem kiedy wezme udział jak tylko będe miał to dam znać ale mozzna by powiedzieć że wezme udział
                PS czy drift nagrywany telefonem może być wiem że dobrej jakości nie będzie ale może nie będzie tak źle. Jak bede mieć możliwość to wrzuce na forum demo i sie dogadamy
                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Ja sie może też przyłącze tyle ,że jeszcze nie potrafie driftować.Będę musiał potrenować trochę.Aha i jestem jeszcze za zmianą trasy.
                  Pozdro

Komentarz

Trase mozna potem zmienic ale narazie trenuje na tej i powiem ze trasa jest spoko mozna naprawde pare fajnych i widowiskowych slajdów strzelic mi sie podoba!! POzdro

Komentarz

trasa jest bardzo dobra,moze w sobote utwozymy juz temat turniej drift,ta mapke przedstawimy,regulamin i termin .a pozniej niech juz nikt tam nic nie pisze tylko link do swoich przejazdow,gdy sie skonczy czas podawania linkow to sie zalozy nowy temat w jednami poscie wypisze sie linki nazwy uczestnikow i ankiete,wlasnie zastanawiam sie nad jedna rzecza co wy na to zeby osoby ktore beda braly udzial mogly tez glosowac <ale nie na siebie> tylko na innych! co wy na to?

Komentarz

Jesli chodzi o mnie to raczej uczestnicy nie powinni glosowac tak mi sie wydaje!

Komentarz

mi tam obojetnie! :wink:

Komentarz

Uczestnicy powinni głosować ale nie na swój przejazd. Każdy głos musi zostać przedstawiony również w formie pisemnej!

Każdy kto chce uczestniczyć w tym turnieju ma do końca tego miesiąca by się zdecydować i dać znać w tym temacie.

PS: Wspomniałem o konkursie na portalu!

Komentarz

OKi ja uczestnicze na pewno!!! Do kiedy wrzucamy filmiki?

Komentarz

Turniej się rozpoczyna pierwszego maja, więc mamy tydzień by nagrać filmik. Czyli do 8 Maja. Niech ktoś napisze zasady, itd w nowym wątku w dziale turnieje GT4.

Komentarz

Pracuję...
                                X