Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
turniej [drift]?
Zwiń
X
-
-
-
konkurs na drift????
Wchodze w to ale nie wiem kiedy wezme udział jak tylko będe miał to dam znać ale mozzna by powiedzieć że wezme udział
PS czy drift nagrywany telefonem może być wiem że dobrej jakości nie będzie ale może nie będzie tak źle. Jak bede mieć możliwość to wrzuce na forum demo i sie dogadamyProsto jest zbyt prosto
Komentarz
-
-
trasa jest bardzo dobra,moze w sobote utwozymy juz temat turniej drift,ta mapke przedstawimy,regulamin i termin .a pozniej niech juz nikt tam nic nie pisze tylko link do swoich przejazdow,gdy sie skonczy czas podawania linkow to sie zalozy nowy temat w jednami poscie wypisze sie linki nazwy uczestnikow i ankiete,wlasnie zastanawiam sie nad jedna rzecza co wy na to zeby osoby ktore beda braly udzial mogly tez glosowac <ale nie na siebie> tylko na innych! co wy na to?
Komentarz
-
-
Uczestnicy powinni głosować ale nie na swój przejazd. Każdy głos musi zostać przedstawiony również w formie pisemnej!
Każdy kto chce uczestniczyć w tym turnieju ma do końca tego miesiąca by się zdecydować i dać znać w tym temacie.
PS: Wspomniałem o konkursie na portalu!
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz