Witam wszystkich!
Własnie dostalem PS2 na wlasnosc!
Teraz zaczne grac w Gt na swoim Play Staion!
Bede zamieszczal tu wszystkie materiały fotki filmiki związane z moim driftingiem w GT4!
Narazie tylko tyle
Może jakies porady dla początkującego driftera GT4??
Wczesniej gralem u kolegi a teraz mam juz na wlasnosc Playa!
Nawet nie wicie jak sie ciesze!
A teraz do rzeczy!Jak naucze sie dobrze jezdzic wystawie tu jakies filmik i fotki (tym razem moje) dla pewnosci wszystkie fotki bedą na fotosik.pl (mam tam nick lukasgt5) a filmiki z you tube (gdzie również mam nick lukasgt5) a jak wiadomo po prawej stronie od odtwarzacza są informacje o autorze wiec latwo bedziecie mogli to sprawdzic!
Troche sie rozpisalem ale musialem zeby nie bylo potem wyzywania od złodzieji i kradzieji (szymoniec)
No to co byscie radzili na poczÄ…tek??
Własnie dostalem PS2 na wlasnosc!
Teraz zaczne grac w Gt na swoim Play Staion!
Bede zamieszczal tu wszystkie materiały fotki filmiki związane z moim driftingiem w GT4!
Narazie tylko tyle
Może jakies porady dla początkującego driftera GT4??
Wczesniej gralem u kolegi a teraz mam juz na wlasnosc Playa!
Nawet nie wicie jak sie ciesze!
A teraz do rzeczy!Jak naucze sie dobrze jezdzic wystawie tu jakies filmik i fotki (tym razem moje) dla pewnosci wszystkie fotki bedą na fotosik.pl (mam tam nick lukasgt5) a filmiki z you tube (gdzie również mam nick lukasgt5) a jak wiadomo po prawej stronie od odtwarzacza są informacje o autorze wiec latwo bedziecie mogli to sprawdzic!
Troche sie rozpisalem ale musialem zeby nie bylo potem wyzywania od złodzieji i kradzieji (szymoniec)
No to co byscie radzili na poczÄ…tek??
Komentarz