Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT4 Driving and Drifting by lukasgt5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT4 Driving and Drifting by lukasgt5

Witam wszystkich!

Własnie dostalem PS2 na wlasnosc!
    Teraz zaczne grac w Gt na swoim Play Staion!
    Bede zamieszczal tu wszystkie materiały fotki filmiki związane z moim driftingiem w GT4!
    Narazie tylko tyle

Może jakies porady dla początkującego driftera GT4??

Wczesniej gralem u kolegi a teraz mam juz na wlasnosc Playa!
    Nawet nie wicie jak sie ciesze!
    A teraz do rzeczy!Jak naucze sie dobrze jezdzic wystawie tu jakies filmik i fotki (tym razem moje) dla pewnosci wszystkie fotki bedą na fotosik.pl (mam tam nick lukasgt5) a filmiki z you tube (gdzie również mam nick lukasgt5) a jak wiadomo po prawej stronie od odtwarzacza są informacje o autorze wiec latwo bedziecie mogli to sprawdzic!

Troche sie rozpisalem ale musialem zeby nie bylo potem wyzywania od złodzieji i kradzieji (szymoniec)

No to co byscie radzili na początek??

Przetestuj auto i dopiero poźniej je oceniaj. Nie oceniaj niczego z góry na podstawie np, tylko wyglądu zewnętrznego.
    Co do rad o które prosiłeś, przeczytaj dokładnie te dwa tematy:

Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Gratuluję nowego nabytku i życze miłej zabawy :wink:.
    Pozdro

Komentarz

Dzieki wielkie soundtropolis!
      Twoje porady bardzo pomogły
      Idzie całkiem niezle ale narazie tylko w toyocie sprinter tueno ae86 innymi autami to sie póki co w bandzie konczy!

Komentarz

Hmm.. porada..
        Coz, nie wiele wiem na ten temat, ale robie cos od siebie i sam sobie radze.
        Jedyne co moge poradzic, to wybierz auto te, ktore Ci sie podoba..
        najlepiej z napedem na tył, a pozniej wloz swoj wysilek i udowodnij ze "Twoje" auto potrafi driftowac..
        Sam tak robie do dzisiaj z Mercedesem, wiec nie co tam wiem na ten temat.. :wink:
        Pozdro i powodzenia, czekam na fotki i filmy..!

Komentarz

No dobra w takim razie dzieki ykwyry.....
          I mam nadzieje ze wkrótce bedą filmiki tylko wiesz musze naprawde dobrze sie nauczyc jezdzic zeby se obciachu nie zrobic co nie??
          Pamietasz ile czasu uplynelo az ty sie nauczyles jezdzic swoim mercem?
          Moja nauka tez musi troche potrwac

Komentarz

Ja to zaczynałem od toyoty AE86 no i nią nauczyłem się jeździć...
            trochę to trwało ale teraz coś mi wychodzi nawet, parę niezłych okrążeń przejechałem, w tej chwili driftuję tym takim czymś co jak Toyotka Ae86 jest, ale ma taki klinowaty przód i czarną maskę
            Oo\_____/oO

Komentarz

Ja wiem o jakim ty aucie mówisz banan777 i musze przyznac ze ono jest na prawde niezłe!
              A w dodatku fajne do nauki!

Komentarz

lukasgt5 , ja uczyłem się driftować 8 godzin - serio liczyłem... Od podstaw aż do prawie każdego dobrego okrążenia Może zapodam filmiki kiedyś Teraz już wyszedłem z wprawy bo pocinam w enthusie ale jakieś repy mam.

Komentarz

ja uczyłem się driftować 8 godzin - serio liczyłem...

Wiesz Daczer wydaje mi sie ze zajmie mi to troche wiecej bo narazie to malo co wychodzi a jeszcze dotego szkola zabiera sporo czasu!
                  Ale jestem dobrej mysli!

Pozdrawiam

Komentarz

lukas żebyś Ty widział jak mi to wychodziło

Komentarz

Zamieszczone przez Daczer
                      lukas żebyś Ty widział jak mi to wychodziło
                      Mysle ze kiedys to zobacze!

Komentarz

ja uczyłem się driftować 8 godzin
                        i co nauczyłeś sie?jeśli tak to chętnie wziąłbym u ciebie lekcje
                        Członek Drift Xtreme

Komentarz

A ja aktualnie driftuje tą maszynką:

Jak narazie to do nauki jest swietna nawet w serii!

Fotki nie są moje ale ja wcale tak nie twierdze po prostu chce wam pokazac jak wyglada ta furka!!

Komentarz

A dzisiaj rano driftowałem troche Alfą 147 GTA ale to juz nie to samo co sprinter tueno!

A tak ta furka wygląda w drifcie!

Komentarz

jak chcesz dać link'a z obrazem dawaj URL a nie Img :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X