Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy Honda S2000 waszym zdaniem jest dobra do driftów?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czy Honda S2000 waszym zdaniem jest dobra do driftów?

..........

bóża w senegaló
    narancs alternativa

Komentarz

kobyłamamałybok

Komentarz

sam znasz odpowiedz na to retoryczne pytanie...

Komentarz

do driftów moze byc ale moim zdaniem to pedalskie cabrio!jak go stunigujesz to ladnie lata bokami

Komentarz

lukasgt5 napisał:

do driftów moze byc ale moim zdaniem to pedalskie cabrio! jak go stunigujesz to ladnie lata bokami
            Każdy ma prawo do własnego zdania, ale jestem ciekawy dlaczego tak uważasz ??? Gdzieś to wyczytałeś ?? Ktoś Ci tak powiedział, czy może masz własną interpretacje na ten temat ? Jesli możesz to rozwiń swoją odpowiedź, chętnie przeczytam ; )

Poza tym już samą stock-wersją z gumkami comfort-road można "ładnie latać bokami" !!!

Zastanów się lepiej zanim cos napiszesz.
            Pozdrawiam

Komentarz

No sory wiem ze jestescie fanami tej bryczki moze troche przesadzilem!
              Ale ja nie lubie cabrio (z wyjÄ…tkiem nissana 350z w tej wersji nadwozia)

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                ...moim zdaniem to pedalskie cabrio!
                Zamieszczone przez soundtropolis
                ...dlaczego tak uważasz ??? ...rozwiń swoją odpowiedź
                Zamieszczone przez lukasgt5
                ja nie lubie cabrio
                Jest pedalski bo go nie lubi, a nie lubi go bo jest pedalski..
                W wikipedii napisali ze Antropomorfizacja (z gr. anthropos - człowiek), (uosobienie, personifikacja) - to rodzaj przenośni, polegajacy na nadawaniu przedmiotom, pojęciom, zjawiskom, zwierzętom itp. cech ludzkich.
                Może być świadomym literackim chwytem stylistycznym, lub przykładem zaburzeń myślenia. Występuje też w trakcie normalnego rozwoju dziecka.

maruda
                A-spec 17,839 km

Komentarz

W świecie driftingu S2k nie jest zbyt popularna. Specjaliści mówią że jest krótka i często można zrobić spina... Ale i tak ją kocham.
                  NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ale i tak jÄ… kocham
                    jak mógłbys nie kochac w końcu HONDA co nie?

Widziałem filmik z Gen-sanem i Tsuchiyą jak testowali eSu ni sen wyposażoną w spręzarke przygotowane do D1 i wiez mi ze całkiem niezle dawała rade a te dżwięk.... O BOSHE....
                    Członek Drift Xtreme

Komentarz

Honda S2000 to najpiekniejszy samochod ze wszystkichi do tego naped na tyl rozklad masy 50/50 i te ogromne 120 km z 1 litra pojemnosci (teraz w nowym silniku 2.2 jest 108 km)jest to auto moich marzen i szancun dla ziomka HONDA S2000 RULEZ za sam nick

S2K RULEZ!!!!!

Komentarz

http://www.jdm-option.pl/viewtopic.php? ... 09fe#18352

S2k Drift Spec :wink:
                        NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Wiecie co??Zmieniłem zdanie odnosnie tego wozu!
                          Po obejrzeniu go w akcji dochodze do wniosku że jest on dziełem geniusza!

Pozdrawiam i przepraszam że na początku tak obraziłem tą bryczke

Komentarz

BO JA KOCHAM TO AUTO TEN 2.O VTEC OSTRA JAZDA DOPIERO PO 9000.OBR. ..W OGóLE kocham wszystkie HONDY A w szczególności ofkoz S2000.........w ogole mam takie marzenie..jadę po mieście Honda s2000 i sie inni tylko za ta bryką oglądają....ale cena za używanego to co najmniej 50 tyś. zł:/...w ogole jak widzę to auto to aż mi sie coś w sercu robi DZIęKI ZIOMY ZA TO żE TEż LUBICIE TO AUTO..Są CHYBA TACY LUDZIE JAK JA TEż :wink:

Komentarz

heh... po 9000 tys. obrotow ?? chyba jak masz takie obroty to ci juz zmienia bieg [o lol ze mnie xD] ??
                              Gran Turismo moją pasją i życiem.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X