..........
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy Honda S2000 waszym zdaniem jest dobra do driftów?
Zwiń
X
-
lukasgt5 napisał:
do driftów moze byc ale moim zdaniem to pedalskie cabrio! jak go stunigujesz to ladnie lata bokami
Poza tym już samą stock-wersją z gumkami comfort-road można "ładnie latać bokami" !!!
Zastanów się lepiej zanim cos napiszesz.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez lukasgt5...moim zdaniem to pedalskie cabrio!Zamieszczone przez soundtropolis...dlaczego tak uważasz ??? ...rozwiń swoją odpowiedźZamieszczone przez lukasgt5ja nie lubie cabrio
W wikipedii napisali ze Antropomorfizacja (z gr. anthropos - człowiek), (uosobienie, personifikacja) - to rodzaj przenośni, polegajacy na nadawaniu przedmiotom, pojęciom, zjawiskom, zwierzętom itp. cech ludzkich.
Może być świadomym literackim chwytem stylistycznym, lub przykładem zaburzeń myślenia. Występuje też w trakcie normalnego rozwoju dziecka.
maruda
A-spec 17,839 km
Komentarz
-
Ale i tak jÄ… kocham
Widziałem filmik z Gen-sanem i Tsuchiyą jak testowali eSu ni sen wyposażoną w spręzarke przygotowane do D1 i wiez mi ze całkiem niezle dawała rade a te dżwięk.... O BOSHE....Członek Drift Xtreme
Komentarz
-
Honda S2000 to najpiekniejszy samochod ze wszystkichi do tego naped na tyl rozklad masy 50/50 i te ogromne 120 km z 1 litra pojemnosci (teraz w nowym silniku 2.2 jest 108 km)jest to auto moich marzen i szancun dla ziomka HONDA S2000 RULEZ za sam nick
S2K RULEZ!!!!!
Komentarz
-
Komentarz
-
BO JA KOCHAM TO AUTOTEN 2.O VTEC OSTRA JAZDA DOPIERO PO 9000.OBR. ..W OGóLE kocham wszystkie HONDY
A w szczególności ofkoz S2000.........w ogole mam takie marzenie..jadę po mieście Honda s2000
i sie inni tylko za ta bryką oglądają....ale cena za używanego to co najmniej 50 tyś. zł:/...w ogole jak widzę to auto to aż mi sie coś w sercu robi
DZIęKI ZIOMY ZA TO żE TEż LUBICIE TO AUTO..Są CHYBA TACY LUDZIE JAK JA TEż :wink:
Komentarz
Komentarz