BMW śmierdzi wg ciebie? Pf...też mi znawca się znalazł...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zalecane samochody do robienia driftów
Zwiń
X
-
mhmm... wg mnie to może bmw nie śmierdzi ale na żadnych poważnych imprezach "DRIFT" to miejsca swojego nie ma (chyba że nie widziałem jeszcze). Powiem że nie lubię ogólnie niemieckich bryk a tym bardziej BMW. "Made in JAPAN" króluje
! ! ! ! !
PozdrawiamPawelMitsu
GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = Coś cudownego
Mitsubishi Evolution VIII
94,3% gry
Pozdrawiam
Komentarz
-
To taka przenośnia bez urazy dla fanów tej marki ale w GT 4 te auta jakoś w lataniu bokami mi nie podchodzą.Generalnie to nietestowałem ich do końca ale staje bokiem tylko po ówcześniejszym e- brake'owaniu.Niechcialem nikogo urazic, jesli to zrobiłem to sumimasen :wink: .
Mitsu miałem filmik z zawodów ikaten i tam był zespół 5 osobowy jakie auta niepamiętam 86 RX-7 S13 a pośród nich BMW serii 3 z silnikiem M Power taki rodzynek i raz widziałem w D1 jak kolo startował BMW serii 3 na Tsukubie
PozdrawiamCzłonek Drift Xtreme
Komentarz
-
W latach 90 Japonia może królowała ale teraz zeszła na psy...Wide nowy skyline(ble), impreza 2k8(fuj). nie ma supry, silvia(where are you?), Auris(corolla hach is dead),Japonia wypuszcza na rynek coraz więcej samochodów takich by przypodobac się Ameryce i Europie, a klienci jednak wolą więcej Nippon power...z nowszych samochodów do driftu to tylko uświadczysz Fairlady, S2000(nie taki nowy znowu)i inne nie warte uwagi.W latach 90 to napewno Japonia miała ogrom super maszynek a teraz? Pf...Natomiast niemieckie samochody np trzymają ten sam poziom od praktycznie zawsze...Jedynie w jakim japońcu się zakochałem teraz to nowy EVOX...yeah :wink: P.S. JApońce nie jezdźą europejskimi autami bo ich nie stac na nie hehe
Komentarz
-
Wy chyba nie rozumiecie jakie auta robi np. Toyota, a jakie BMW.
BMW-Raczej postawione na sport chociaż luksus nie zostaje w tyle wśród nowych modeli oraz sportowych wozów.
Toyota,Nissan itp- Typowe albo miejskie auta, albo sportowe. Początkowo nie muszą mieć zbyt dużej mocy aczkolwiek po tuningu ilość koni robi wrażenie. Myślę, że konstruktorzy specjalnie seryjne samochody nie wyposażają w mocne silniki ponieważ są to auta z góry przeznaczone do tuningu i nabywcom zostawione jest spore pole do popisu tuningiem.
Takie jest moje zdanie, niektórzy lubią sport, inni luksus, a inni troche tego toche tego(do tych ja się zaliczam :wink: )
Moderator Serwer
Komentarz
-
kyjgel racja ze lata 80te i 90te to były moim zdaniem złote lata aut produkcji japońskiej.Jestem fanatykiem wszystkiego co japońskie więc pozostane przy swoich racjach.Ogólnie rynek motoryzacyjny jak widzimy ewoluuje i stara się trafiac w potrzeby klientów, a to że jest na świecie procent ludzi myślących inaczej to na niewiele sie zda bo chodzi o KASE!! i tylko o to, a jak powszechnie wiadomo że w Japan Drifting to sport narodowy to tlumaczy co nieco a w ogóle to Japońce są inni w tym dobrym sensie i myslą inaczej niż Europejczycy.
A tak apropos to robi sie mały Offtopic więc zejdzmy troche na ziemie
PZDRCzłonek Drift Xtreme
Komentarz
Komentarz