Chłopaki, gdzie nowe testy? ADVAN zrób coś bo twój test najbardziej mi się podobał. Marzy mi się test BMW 330i...wiem że ADVAN nie lubisz tych aut(made in Germany) ale przełam się i zrób mi radochę Byłbym ciekawy twojego opisu...
Ja ruszę po maturach, bo oprócz tego mam jeszcze sporo innych rzeczy na głowie. Jak na razie mam test Mazda'y Mx-5 na kompie, bez zdjęć i bez opisu sterowności. Tak to byłby już wrzucony.
Ja nie robiłem na razie testu, bo zrobiłem już 2, a myślałem, że znajdzie się więcej chętnych i jakoś się rozkręci. Oczywiście mogę zrobić kolejny auto-test, ale czy jest sens to dalej ciągnąć.
Wogóle ten cały autotest to niewypał,jeśli mam być szczery...
Wymyśl coś lepszego. Ja już nie wiem co mam zrobić żeby coś sie ruszyło. Zresztą, po co to mówisz skoro sam nic nie zrobiłeś? Każdy by tylko żerował na czyjejś pracy. Weź się zastanów. AT to nie jest sprawa 5 min. To jest około godziny pracy. Wiele ludzi nie ma po prostu czasu żeby takie coś zrobić dlatego jest tak mało testów. Pomyśl, że ludzie nie mają 13 lat i nie grają sobie w GT w każdej wolnej chwili. Nie oczekuj czegoś skoro sam się do tego nie przyczyniasz. A jeśli już nic nie robisz to przynajmniej nie komentuj tego w taki sposób. Lepiej troche niż nic. Sam miałem szkołę i dlatego nie zrobiłem testu ale planuję zrobić przez wakacje ze dwa.
Wogóle ten cały autotest to niewypał,jeśli mam być szczery...
Wymyśl coś lepszego. Ja już nie wiem co mam zrobić żeby coś sie ruszyło. Zresztą, po co to mówisz skoro sam nic nie zrobiłeś? Każdy by tylko żerował na czyjejś pracy. Weź się zastanów. AT to nie jest sprawa 5 min. To jest około godziny pracy. Wiele ludzi nie ma po prostu czasu żeby takie coś zrobić dlatego jest tak mało testów. Pomyśl, że ludzie nie mają 13 lat i nie grają sobie w GT w każdej wolnej chwili. Nie oczekuj czegoś skoro sam się do tego nie przyczyniasz. A jeśli już nic nie robisz to przynajmniej nie komentuj tego w taki sposób. Lepiej troche niż nic. Sam miałem szkołę i dlatego nie zrobiłem testu ale planuję zrobić przez wakacje ze dwa.
Moderator Serwer
Szkołę miałeś od ósmej do dwudziestej ?Dobra,spoko,mogłeś zająć się tym w weekend.Pozatym dobra,jak uda mi się skądś załatwić PS2,to zrobię kilka testów,ale tego nie obiecuję.Może we wrześniu,jak będe kompa nowego kupywał,to zrezygnuję np. z głośników i kupie pleja,ale to dopiero we wrześniu.
Od ósmej ale nie do dwudziestej. Zazwyczaj do wieczora sie uczyłem ale robiłem lekcje. W weekend nie było mnie w domu zazwyczaj, praktycznie w każdy week byłem poza miastem.
Nie kłóćcie sie!
Nadeszły wakacje, niektórzy wyjadą poza dom i nie będą mieli czasu na AT. Niektórzy pewnie pozostaną w domu albo wyjadą na krócej, więc będą mieli czas na Auto Test. Ja należe do drugiej grupy i myśle że coś sklece
Komentarz