Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Off-Topic] Zastrzeżenia

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

to nie my zadecydowaliśmy tylko stwierdziliśmy fakt. W moim autoteście dla Daihatsu Copen były zdjęcia i od jakiegoś czasu już ich nie ma.

Komentarz

ja chce żeby fotki były! ogólnie robi to większe wrażenie i od razu można zobaczyć jak fura wygląda.Przy okazji można zobaczyć ajkie kto ma zdolnośći w robieniu zdjęć.Sebastianłódź zrób fotki będzie ładnie
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Dokładnie :wink:

Komentarz

pasqudo jak widzisz źle fakty stwierdziliście.

LUD DOMAGA SIE FOTEK...
          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

właśnie dowiedziałem sie o bardzo fajnej stronie o GT http://gtvault.com/gt4/car-search/ mozna tam znaleśc autko z kompletnym opisem wstepnym z seryjnymi ustawieniami a a wiec dobra pomoc dla tunerów

Komentarz

ADVAn, test zrobiony po mistrzowsku, brawa :wink:
              Zapomniałeś dodac(może akurat nie wiedziałeś o tym) że stagea jest technicznym bliźniakiem skyline'a. Tylko nadwozie jest inne i troche inna deska rozdzielcza.To tyle, poza tym gitara :wink:

Komentarz

Co prawda musiałem przerobić około 3/4 "słów od testera" ale jeśli chodzi o dane to wszystko w jak najlepszym porządku :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  ADVAn, test zrobiony po mistrzowsku, brawa :wink:
                  Zapomniałeś dodac(może akurat nie wiedziałeś o tym) że stagea jest technicznym bliźniakiem skyline'a. Tylko nadwozie jest inne i troche inna deska rozdzielcza.To tyle, poza tym gitara :wink:
                  wiedziałem,wiedziałem widziałem fotki Stagei z przodem od sky'ea R34

a co do błędów,przepraszam test robiłem troszke niechlujnie i szybko

następny test będzie dużo lepszej jakości
                  NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Jako ze jestem na wsi i nie mam dostepu do swojego kompa to nie mam fotek... Jak wroce do domqu w niedziele to dodam tez fotki..PZDR

Komentarz

Znowu ogladałem test Stagei...ja pierole, jaki ten samochód jest piękny!

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        Znowu ogladałem test Stagei...ja pierole, jaki ten samochód jest piękny!
                        NO VTEC-NO FUN

Komentarz

No,bryka niczego sobie,naprawdę.A test świetny.Więcej takich!!!
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Cool
                            My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Ludzie róbcie testy!!! bo nudno! narazie są 3. Do początku następnego roku szkolnego licze że będzie ich z 10.Licze na was!!!
                              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Być może jest to spowodowane ograniczeniem się do GT4.
                                Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                                X