Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Bez Tematu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Navara navara i jeszcze raz navara. Zostawia konkurencjÄ™ o 2 dÅ‚ugoÅ›ci! 170km w nissanie a mitsu ma 140 i zwyglÄ…du jest paskudny...

Komentarz

• Jasne ze Navara Crafter albo Merol, Transit ubogi

Aston Martin , Bentley , Jaugar czy RR ??

Komentarz

• Aston,eh marzenie...
        Jeśli mielibyście wybierać poza nowym Chevroletem Corvette,a starym,to którybyście woleli?
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

• poprzedni, wiekszy i lepszy inside.A ja wolÄ™ bentleya, bo to fury nie do zdarcia. jedyny silnik co na ful obrotach 24h wytrzyma!

Komentarz

• Stara Corvetta a Szczgolnie Ta ZR-1 co w GT4 jest

Komentarz

• Ja też starÄ…... Szczególnie ta C2 Stingray, ktora tez jest w GT4...

Hyundai Santa Fe czy Mitsubishi Outlander?

Ja wole Hyundaia bo jest baardzo ładny.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Mitsubishi bo...jest Å‚adniejsze Z nowych mitsubishi to tylko mi siÄ™ colt nie podoba. Mercedes 190E Evo czy BMW E30 M3?

Komentarz

• E30,klasyk
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Zamieszczone przez Serwer
                    Tak tak oczywiście. Równie dobrze można powiedzieć, że Maluch jest lepszy od 125p. Udzieliłeś takiej odpowiedzi bo prawdopodobnie lubisz skyline'y bo rozpoznać to można po końcówce twojego nicku. W kwestii wyglądu chyba nie masz racji. Skyline jest kancisty jak pudełko zapałek. Z ciekawości włączyłem GT4 i sam sprawdziłem niektóre właściwości.
                    Suprą udało mi się jechać maksymalnie 291 km/h natomiast Skyline pojechał zaledwie 272 km/h. Kwestia przyspieszenia. Na starcie Skyline rzeczywiście jest dużo lepszy, co z tego skoro na końcu prostej na trasie Test Course jest dużo wolniejszy od od Supry, która w tym miejscu miała większą prędkość i to o dużo. Jeśli chodzi o maksymalny moment obrotowy to wygrywa Skyline. Te informacje dotyczyły aut seryjnych. Teraz czas na tuning. Sam jestem słaby w ustawieniach aut, a na moich moja Supra po całkowitym tuningu jechała 440 km/h równiuśkie. Oczywiście razem z N2O. Na więcej nie starczyło prostej. A myślę, że te 450 km/h to by pojechała. Nie wiem jakie są osiągi Skyline'a ale myślę, że i tak Supra jest lepsza. Zapomniałbym o ostatniej kwestii. Mówisz, że Skyline ma 1 turbine, a Supra 2. I jaki z tego wniosek? Ilośc nie znaczy jakość...
                    jestem tutaj 1wszy raz i już sie zbulwersowałem...
                    po 1wsze: toyota supra jest produkowana od 1986r.
                    Skyline jest produkowany od 1957r. Wtedy byl produkowany przez firme Prince. miał silnik 1500 ccm i 60KM, a pierwszy GT-R ujżał swiatło dzienne w 1969 roku miał 2 litry poj. i 150KM i był 4ro drzwiowym sedanem, dopier w 1971 roku wprowadzono 2 drzwiowe coupe....

nie bede sie rozpisywał o historii tego Modelu, ale jest ciekawa..
                    1wszy model GT-R wyszedł w 1989r z silnikiem RB26DETT...

teraz niech mi ktos cos napisze o suprze...

jeśli toyota supra jest lepsza od Skyline to dlaczego tyle ludzi na swiecie tuninguje własnie Skyline...

wyglad to kwestia gustu.

P.S. skrót RB26DETT oznacza ze mamy do czynienia z 6cio cylindrowa rzedówka o poj. 2.6l z 2 (dwiema) turbinami (TwinTurbo)
                    Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Komentarz

• Zamieszczone przez ADVAN
                      M35

po prostu Land Rover mi sie nie podoba mam szacunek do tej marki bo wiem że jest pożądna,ale nie lubie tego modelu.
                      to że sie nie podoba to tego nie bede podwazał.. ale LandRover pożądny? musze ci powiedziec ze sie mylisz... moze w grze.. ale ja wiem ze w rzeczywistości LandRover to g****o.
                      pracuje jako mechanik samochodowy i mieszkam w Irlandii juz xxxx czasu, pracuje z takimi samochodami bo sa wsród irlandczyków i musze przyznac ze sie strasznie psuja... sa 2 wersje jedna brytyjska (rovera) i jedna w wer BMW... jedno jest do d*** jak i drugie.. np. skrzynka rozdzielcza w wer. BMW sypie sie co 120 tys mil a kosztuje 900 funtów juz nie wspominam o wersji brytyjskiej.. bo to rover...
                      Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Komentarz

• Zamieszczone przez Saszynski
                        to że sie nie podoba to tego nie bede podwazał.. ale LandRover pożądny? musze ci powiedziec ze sie mylisz... moze w grze.. ale ja wiem ze w rzeczywistości LandRover to g****o.
                        pracuje jako mechanik samochodowy i mieszkam w Irlandii juz xxxx czasu, pracuje z takimi samochodami bo sa wsród irlandczyków i musze przyznac ze sie strasznie psuja... sa 2 wersje jedna brytyjska (rovera) i jedna w wer BMW... jedno jest do d*** jak i drugie.. np. skrzynka rozdzielcza w wer. BMW sypie sie co 120 tys mil a kosztuje 900 funtów juz nie wspominam o wersji brytyjskiej.. bo to rover...
                        Nie iwem jak pod wzgledem technicznym, ale lubie Land Rovera...Szczegolnie za jego własciwosci terenowe psuje sie?? Trudno stac na Land Rovera to i stac na naprawe

Mercedes 190 E 2.5 - 16 Evo II oczywiscie !!! to najlepsze auto!!!! szkoda ze takie drobie...80tys euro..... ale to w koncu klasyk....

Komentarz

• Daewoo Leganza czy Hyundai Sonata?
                          Do mnie bardziej trafia Daewoo.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Oba paskudne, ble...A czy wiecie że Leganza to byÅ‚a tak naprawdÄ™ nieskoÅ„czonym projektem jaguara, który odsprzedaÅ‚ go koreaÅ„czykom ? Na siÅ‚e to Hyunday...
                            A co do Land Roverów to są tak samo awaryjne jak Jeepy...

Komentarz

• Zamieszczone przez Kamil 12
                              Daewoo Leganza czy Hyundai Sonata?
                              Do mnie bardziej trafia Daewoo.
                              Deawoo to szajs....sonata lepsza jest

Komentarz

• Honda S2000 czy Mazda RX-8?
                                Ja chyba wolę Mazdę,ale muszę się zastanowić
                                GranTurismo 5 99%