Navara navara i jeszcze raz navara. Zostawia konkurencję o 2 długości! 170km w nissanie a mitsu ma 140 i zwyglądu jest paskudny...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Bez Tematu
Zwiń
X
-
Aston,eh marzenie...
Jeśli mielibyście wybierać poza nowym Chevroletem Corvette,a starym,to którybyście woleli?http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
E30,klasykhttp://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerTak tak oczywiście. Równie dobrze można powiedzieć, że Maluch jest lepszy od 125p. Udzieliłeś takiej odpowiedzi bo prawdopodobnie lubisz skyline'y bo rozpoznać to można po końcówce twojego nicku. W kwestii wyglądu chyba nie masz racji. Skyline jest kancisty jak pudełko zapałek. Z ciekawości włączyłem GT4 i sam sprawdziłem niektóre właściwości.
Suprą udało mi się jechać maksymalnie 291 km/h natomiast Skyline pojechał zaledwie 272 km/h. Kwestia przyspieszenia. Na starcie Skyline rzeczywiście jest dużo lepszy, co z tego skoro na końcu prostej na trasie Test Course jest dużo wolniejszy od od Supry, która w tym miejscu miała większą prędkość i to o dużo. Jeśli chodzi o maksymalny moment obrotowy to wygrywa Skyline. Te informacje dotyczyły aut seryjnych. Teraz czas na tuning. Sam jestem słaby w ustawieniach aut, a na moich moja Supra po całkowitym tuningu jechała 440 km/h równiuśkie. Oczywiście razem z N2O. Na więcej nie starczyło prostej. A myślę, że te 450 km/h to by pojechała. Nie wiem jakie są osiągi Skyline'a ale myślę, że i tak Supra jest lepsza. Zapomniałbym o ostatniej kwestii. Mówisz, że Skyline ma 1 turbine, a Supra 2. I jaki z tego wniosek? Ilośc nie znaczy jakość...
po 1wsze: toyota supra jest produkowana od 1986r.
Skyline jest produkowany od 1957r. Wtedy byl produkowany przez firme Prince. miał silnik 1500 ccm i 60KM, a pierwszy GT-R ujżał swiatło dzienne w 1969 roku miał 2 litry poj. i 150KM i był 4ro drzwiowym sedanem, dopier w 1971 roku wprowadzono 2 drzwiowe coupe....
nie bede sie rozpisywał o historii tego Modelu, ale jest ciekawa..
1wszy model GT-R wyszedł w 1989r z silnikiem RB26DETT...
teraz niech mi ktos cos napisze o suprze...
jeśli toyota supra jest lepsza od Skyline to dlaczego tyle ludzi na swiecie tuninguje własnie Skyline...
wyglad to kwestia gustu.
P.S. skrót RB26DETT oznacza ze mamy do czynienia z 6cio cylindrowa rzedówka o poj. 2.6l z 2 (dwiema) turbinami (TwinTurbo)Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie
Komentarz
-
Zamieszczone przez ADVANM35
po prostu Land Rover mi sie nie podobamam szacunek do tej marki bo wiem że jest pożądna,ale nie lubie tego modelu.
pracuje jako mechanik samochodowy i mieszkam w Irlandii juz xxxx czasu, pracuje z takimi samochodami bo sa wsród irlandczyków i musze przyznac ze sie strasznie psuja... sa 2 wersje jedna brytyjska (rovera) i jedna w wer BMW... jedno jest do d*** jak i drugie.. np. skrzynka rozdzielcza w wer. BMW sypie sie co 120 tys mil a kosztuje 900 funtów juz nie wspominam o wersji brytyjskiej.. bo to rover...Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Saszynskito że sie nie podoba to tego nie bede podwazał.. ale LandRover pożądny? musze ci powiedziec ze sie mylisz... moze w grze.. ale ja wiem ze w rzeczywistości LandRover to g****o.
pracuje jako mechanik samochodowy i mieszkam w Irlandii juz xxxx czasu, pracuje z takimi samochodami bo sa wsród irlandczyków i musze przyznac ze sie strasznie psuja... sa 2 wersje jedna brytyjska (rovera) i jedna w wer BMW... jedno jest do d*** jak i drugie.. np. skrzynka rozdzielcza w wer. BMW sypie sie co 120 tys mil a kosztuje 900 funtów juz nie wspominam o wersji brytyjskiej.. bo to rover...psuje sie?? Trudno
stac na Land Rovera to i stac na naprawe
Mercedes 190 E 2.5 - 16 Evo II oczywiscie !!! to najlepsze auto!!!! szkoda ze takie drobie...80tys euro..... ale to w koncu klasyk....
Komentarz
-
Daewoo Leganza czy Hyundai Sonata?
Do mnie bardziej trafia Daewoo.http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Honda S2000 czy Mazda RX-8?
Ja chyba wolę Mazdę,ale muszę się zastanowićhttp://swiftclub.pl/ Aktualnie: