Dobry bo japoński??pf.. też mi argument. 350Z mi się przejadł bo jest już prawie w każdej grze wyścigowej Za 175tys pln wolałbym Bmw Z4 coupe 3.0is... wykończenie jest perfekcyjne a nie jak w nissanie plastiki z micry A jazda tym autem wymeczy cię konkretnie ale wysiądziesz z niego szczęśliwy. Jak na tę klasę aut to 350 Zka jest zbyt pospolita poprostu.
Wziąłeś wszystko z ostatnego numeru auto moto??? bo te same teksy tu widze a co do porównań 350z rządzi
Jakby ci to powiedziec...Masz rację ale tylko w 20% (bo tym się też sugerowałem)bo miałem okazję zasiąśc za sterami tych zabawek...jeszcze do tego był Marcedes Slk bo przez wakacje pracowałem W Schenkerze w Frankfurcie na lotnisku i miałem okazje A mam jeszcze zdjęcie z pracy Mclarena Mp (następca mclarena f1)któregoś na komórze i moge pokazac wam na łamach forum...Wszyscy bali się tym ruszyc z platformy(800 koni robi swoje)A gdyby wiedzieli że robię fotkę to ide siedziec...Jeszcze poszukam go na necie i dam wam linka żebyście mogli porównac.Sorry za Mega OT
Co to za porównanie w ogóle? Przecież te dwa auta to dwie różne klasy...
Bezsensowne jest porównywanie zwykłego samochodu miejskiego ze sportowym... Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.
Komentarz