Enzo tylko dla wybranych przez Ferrari a Carrera moze jak wygram w totku
enzo no coz mozesz kupic na rynku wtórnym cena kilka set procent wieksza jak nowy jakies 2,500 000 $. Jak dla mnie to wyglada jak zabawka a kupic to chyba tylko jak juz bym nie miał co kupić Ostatnio wyszedl Merc CL v12 620 koni 125 tys euro dobra propozycja .
Dobra.Nowe porównanie:
Nissan 350Z czy Porsche Cayman?
Ja ogólnie rzecz biorąc charakterem i ceną wolałbym Zeta.Silniki podobne,to po co przepłacać?
Dobry bo japoński??pf.. też mi argument. 350Z mi się przejadł bo jest już prawie w każdej grze wyścigowej Za 175tys pln wolałbym Bmw Z4 coupe 3.0is... wykończenie jest perfekcyjne a nie jak w nissanie plastiki z micry A jazda tym autem wymeczy cię konkretnie ale wysiądziesz z niego szczęśliwy. Jak na tę klasę aut to 350 Zka jest zbyt pospolita poprostu.
Moim szczytem marzen jest Mercedes SLR McLaren
jest luksusowy i pazernie szybki,ale biarac pod uwage ze mamy Polskie-piękne drogi chcialbym Lancera evo 9
Dokładnie jednak bez przesady żeby OT nie było bo porządek tu będę musiał zrobić
Kamil12: Liczba postów o wymarzonym aucie równa jest 2. To jeszcze nie OT Dobrze wiem kiedy to uczestnicy "rozmowy" zmieniają temat, a kiedy to tylko zwykła odpowiedź lub dodanie czegoś od siebie w sprawie topicu. Nie martw sie, OT nie będzie i uwagi nie musisz mi zwracać. Jaśniutkie?
Komentarz