Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ciekawe samochody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No bo to jest...auto specialne podobnie jak NIKE ONE i można tylko nim pochulac w Free run, photo mode. Dla mnie jest to wada gt4.Fajnie jak by było coś ala caterham 7 meeting...Poza tym kupiłem se ostatnio Nissana R92p...czarnrgo...masakiera jak ta bryka się prezentuje!!!!!!!!!!!!

Komentarz

Ciekawe dla mnie:

Hondy:
      CRX EF8 - mały i dziki 1.6 VTEC, silnik B16A2 - 160 koni w serii... do tego 980kg wagi. Czego chcieć wiecej na poczatek ? Po tuningu na max 240 koni powoduje, że autko lata.

NSX - niesamowity dzwięk V6-stki w VTEC'u, zawieszenie zestrojone przez Ayrtona Senne... nic dodać nic ująć.

S2000 - 120 koni z litra pojemności, czyli najbardziej wysilony silnik Hondy, F20C. Niesamowicie się kręci i świetnie się prowadzi, super roadster.

Integra - super wóz, w wersji DC5 dwulitrowy silnik z S2000, świetnie się wkręca, w modelu DC2 nieśmiertelny B18C. Szybki i lekki, jeden z lepszych FF w grze.

Prelude - elegancki i sportowy, 2.2 litrowy VTEC H22 też nieźle daje rade, po tuningu to świetny FF, interceptoR .

Civic - szkoda, że w grze brak 4-tej generacji ale i tak 5-tka daje rade , silnik ten sam co w CRce czyli "pocket rocket" 6-stka też super, B16B jeszcze bardziej wyżyłowany, 7-ka nie za fajna, sporo urosła ale motor typowy dla Hondy - ta wersja dobrze się prowadzi, do tego dobrze zestrojona potrafi zaskoczyć posiadaczy bardziej wyrafinowanych wózków.

Reszta:

Hachiroku - trueno AE86, kultowe autko w Japoni, dobre do driftu. Całkiem konkretny silniczek 4A-GE: 20 zaworów, 2 wałki (bez problemu wyciska 200 koni). Samochodzik lekki i do tego tylnionapedowy Lubie nim jeździć, po prostu klasyk

Lancer - poezja, silnik 4G63 to niezła baza do dalszych modów, choć paliwożerna daje rade w połączeniu z turbem garetta, swietne prowadzenie, przyspieszenie, jeden z niewielu sedanów który może stanąć obok porsche. Nowsze wersje lancera już nie tak dzikie jak IV/V/VI, bardziej skomplikowane zawieszenie sterowane kompem świruje gdy zwiekszamy moc ale i tak kocham EVO

Impreza - mniej techniczna, bardziej prosta, model 22B wymiata, mechaniczny dyfer daje rade przy wyższych mocach i bardziej lubi latac bokami i perfidnie palić gume niż lancer ale wybrać między dwoma ciężko dlatego lepieć mieć obydwa

Supra - po prostu "torque monster", brutalna moc i dobre prowadzenie, przy wyższych mocach pali nawet slicki na 3-cim biegu (!) Rzędową szóstkę 2JZ-GTE powinni odlać w brązie !

Skyline - "son od godzilla" komputer na kółkach, bardziej lubie wersje R33 (400R) i R32 ale R34 Mines'a też nieźle kopie po dupie ! Silnik bez trudu znosi tuning do 1200 koni ale w grze można go podciągnąć do "tylko" 850 :/ szkoda.

Zonda - silnik z merca i włoski projekt - idealne połączenie ? Dla mnie tak, choć nie brzmi tak jak Ferrari to jednak znaczek AMG gwarantuje niezawodność Szybki i zajmujący w prowadzeniu :wink: Swietny wygląd i zerowa praktyczność - taki ma być supersamochód

Ford GT - legenda le mans, typowy amerykański bezkompromisowy bolid, fachowy silnik i moment obrotowy, który zrywa asfalt. Do tego przyczpeność godna nasladowania.

S7 - Californijski superbolid, szybki i trudny do opanowania ale przyjemność wielka z prowadzenia silnik forda.

Delta integrale - legenda rajdów, wbrew opiniom całkiem dobry wózek.

Yellow Bird - nie dla chłopców, Porsche Turbo w wersji hardcore tylko dla profesjonalistów ! Pokłon dla Waltera Rohla za jazde tym bolidem na 'ringu... cholernie trudne w prowadzeniu, daje zajecie nawet przy hamowaniu z powodu uciekajacego tyłka.

i wiele wiele innych...

Komentarz

taki ciekawy znalazłem: Honda ELEMENT, na wstecznym osiąga 180km/h, dodatkowo 4 biegi i na 2 przy 180km/h nie chce dalej nic wyciągnąć

Komentarz

Subaru Impreza WRX 22b (coupe) - za to, że można nim pokonać M5, Zondę, SL65 i wiele innych mocniejszych aut
          narancs alternativa

Komentarz

To 1 z pierwszych moich postów na forum, więc Witam Was
            GT4 mam od niedawna i przeszedłem tylko kilkanaście %.

Wg. mnie bardzo ciekawymi samochodami sÄ… Nike One 2022 i Toyota Motor Triathlon Sport Concept Car czy jakoÅ› tak

Nie można nimi jeździć w wyścigach, ale przetestowałem je sprawdzając ich predkość max.
            Najpierw pojechałem Nike - osiaga predkosc 258 km/h.
            Brzmi dość śmiesznie, śmiesznie też wygląda. Ma aż 8 biegów. Jego rocznik to 2022

Potem była Toyota - wynik 300 km/h. Ale nie to jest najciekawsze. Jeszcze przed startem chciałem sprawdzić jak brzmi więc zagazowałem... i nic! Żadnego dźwięku, obroty się nei zwiększyły... Myślałem, że mi sie pad odłączył albo coś... No ale nei zdążyłem sprawdzić bo już Start. Ku mojemu zdziwieniu ruszylem. Obroty na poczatku sie nei zwiekszaly, silnika tez nie bylo slychac. Ale po chwili juz mialem pare tys obr/min i silnik tez sie odezwal... Brzmi jak silnik odrzutowy... i co ciekawe ma tylko 1 bieg!
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jakbyś nie wiedział to ta Toyota ma silnik elektryczny

Komentarz

i na wstecznym również osiąga 300km/h i dwóch kierowców jest posadzonych tyłem do siebie

Komentarz

Twórcy musieli się inspirowac bobsleyem przy tworzeniu tego wynalazku :wink:

Komentarz

ja te wynalazki z miejsca usunalem z garazu, nie sa godne stac kolo smierdzacych spalinami potworow ...powiedzcie mi lepiej jaki naped ma ten kwadratowy chaparral - bo sie zastanawiam co to za turbiny/wyloty z tylu a jeszcze nie mialem przyjemnosci tym smigac

Komentarz

Benzynowy z turbo
                      narancs alternativa

Komentarz

dzieki za info...wygooglalem sobie wlasnie ze ta firma (chyba ta sama) robi fajne motorowki

Komentarz

Właśnie, jak się jeździ tym kanciatym Kapralem :wink: ?

Komentarz

Dla mnie najlepszy jest subaru impreza touring car (mozna go zdobyc w zawodach subaru) Po jego stuningowaniu zajolem 3 miejsce w formula gt. I 1 w mistrzostwach japoni.
                            My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Ciekawe auta...w GT takich nie brakuje. Jest kilka 'potworów' jak Chaparral 2J, Jay Leno Tank Car aaale jak dla mnie najciekawsze (procz Astonów ) to: Mercedes-Benz 190E 2,5-16 Evolution II , Audi Quattro, Shelby GT350, BMW M3 GTR Race Car, Dodge Charger 440 R/T, Mercedes-Benz Sauber Mercedes C 9 Race Car , Volvo S60 T5 Sport , TVR T350C i wiele wiele innych (jakze bym smiał zapomnieć o Pescarolo C60 Judd Car, Audi R8, Nissanach R92CP i R89, Toyocie Minolcie 88C-V Race Car......) hehe pzdr

Komentarz

Chaparral ten kanciasty, bodajże 2J (?). Jedno z lepszych fur w grze, po maxymalnym tuningu może równać się z minoltą i innymi takimi (jak dla mnie to jest nawet lepszy). TVR T350C, zakochałem się w tym wozie, po skasowaniu sejwa śmigam prawie tylko nim .
                                Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                                X