Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ciekawe samochody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jak na ironie formula GT nie jest i nigdy nie była mojm ulubionym wozem

formula wcale nie jest aż taka fajna dlaczego mówisz że jak na ironię, to brzmi tak jakby wszyscy ją lubili.
    ja niebardzo przepadam za F1, a ciekawym wozem jest HPA Motorsportponieważ jak na swe osiągi to naprawdę bardzo tani samochód.
    Ciekawy jest również wóz HKS GENKI HYPER Silwia RS2fajnie się tym driftuie.[/quote]

Komentarz

Zamieszczone przez pawel
      dlaczego mówisz że jak na ironię, to brzmi tak jakby wszyscy ją lubili
      Cóż, takie, po lekturze tego i innych for, wrażenie odniosłem :wink:.

Przyznam, że F1 lubię, ale tylko... w turnieju Formula GT. Swoją drogą, podczas jego rozgrywania miałem wrażenie, że jadę Corvettą przeciwko Civicom, skoro na kilku torach dublowałem resztę stawki... F1 to niewątpliwie dobra maszyna z fenomenalnym układem sterowniczym, ale jak dla mnie... jest zbyt "sztampowa". Zdecydowanie wolę wyścigi bardziej tradycyjnych pojazdów, gdyż nie dość, że są szybsze od formuły, to jeszcze podriftować niekiedy nimi można :wink:.

Komentarz

a dlaczego akurat czarną?? jest jakas róznica miedzy czarną a pomaranczowo-zieloną??

Komentarz

Jest taka różnica, że - niestety - czarna jej odmiana dostępna jest jedynie jako samochód używany, ale wymaga gruntowego odświeżenia i niestety ma osiągi nieco gorsze od wozu fabrycznie nowego. Ale za to jak wygląda!

Komentarz

minolta rullez??

Zamieszczone przez aju
            alfa romeo gta taka star z konczynka nie pamietam dokladnie nazwy fajnie sie nia jedzie grupe wyscigow 1000mil

MINOLTA rulez nie ma lepszej fury

nieeee. minolta nie jest najlepsza. najlepszy jest nissan R92CP. on wymiata i wygra kazdy wyscig (oprocz formula gt )

Komentarz

Caterham Seven Fire Blade
              158km, 369kg daje niezły stosunek masy do mocy, to chyba najlżejszy samochód z całej gry a więc jeśli by go dopakować na max to jest super fura.
              Tym samochodem świetnie się driftuje ponieważ jest lekki ale nie za szybki i dlatego łatwo go opanować
              http://img157.imageshack.us/my.php?image=img0001sn7.jpg

http://img241.imageshack.us/my.php?image=img0002ni3.jpg

http://img241.imageshack.us/my.php?image=img0003dz9.jpg

Komentarz

Zdecydowanie polecam McLarena i Zonde. Podoba mi sie też MB 300 SL i Shelby Cobra z tych starszych.
                Z race carów fajne są : SAuber mercedes, Toyota Minolta, Chapparal 2D,
                CLK-GTR.

Komentarz

spodobał mi sie Mercedes 190 E Sonax (chyba AMG ?) Nissan R92CP , no i Stuningowana fabrycznie toyota RSC (niepamietam pełnej nazwy kolor bialy z naklejkami czerwono zielonymi) daje rade nawet sredniej klasy bojlidom po dobrym tuningu na bezdroza jak i tory bardzo dobra, jednym słowem uniwersalna.Toyota Minolta oczywiscie szkoda nie mam do niej ustwien , dobrze trzyma sie drogi bardzo szybka i pieknie wchodzi w zakrety, Nissan 350-Z MOTUL 22 ta wersja z wyscigow JGTC spoko odwzorowanie nie raz sie go widzialo w sklepie z modelami jego plusy to przyczepnosc jakby sie przykleił do drogi i łatwość kierowania 0 nadsterownosci i podsterownosci

Komentarz

Ciekawe Gdzie można Zdobyć te Auto ??
                    Chevrolet Corvette Z06 Race Car ('63)
                    A Tutaj Dam Linka Wózeczka
                    http://www.gtplanet.net/gt4/car_list/jp ... rs_133.jpg
                    Nie wiem Gdzie go zdobyć w Liście też nie ma :mrgreen:
                    GT Rulezzzzzz

Komentarz

Mam te auto - Racing Corvette z '63 - wygrywa sie ja bodajze w wyscigu Corvet wlasnie w marce Chevrolet....nawet znosnie sie tym jezdzi jak na lata 60-te

Komentarz

Dla mnie jak na razie samochód idealny to Nissan Fairlady Z Concept LM Race Car czy jak to się tam zwie. Po tuningu to ma ponad 900HP i fajnie się tym jeździ Endurance.
                        GT1: 100%
                        GT2: 100%
                        ...
                        GT4:35,2%

Komentarz

Bardzo fajnie sie prowadzi to fakt ale jeszcze lepiej smiga Nissan 350 Z Motul Pitwork (JGTC) - tez nim smiagam w endurance - a najlepszy wyscig to El Capitan 66 kolek - poprostu swietna trasa

Komentarz

Elo! zgadzam siÄ™ z aju - Minolta Rulez!!!!!!!!!!
                            Szczególnie po drobnym tuningu

Komentarz

Całkowicie zgadzam się z wami. Osobiście mi do gustu jeszcze przypadł
                              Nissan Xanavi Nismo GT-R 2003 JGTC

wygląda świetnie( ta obniżona maska w stosunku do reszty R34, piękne tylne lampy hmm cudo) i tak samo się prowadzi.
                              Solidna Fura
                              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Ja mam pytanie odnośnie często tu wspominanego ciekawego samochodu Caterham Fireblade.
                                Dzisiaj go kupiłem i nie mogę nim uczestniczyć w żadnym wyścigu; przed wejściem np. do Beginner Hall wyskakuje komunikat, że to samochód specjalny... Co jest grane

Komentarz

PracujÄ™...
                                X