Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wskaźnik paliwa i zużycia opon.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wskaźnik paliwa i zużycia opon.

Otóż ściągnąłem sobie save z licencjami i teraz w wyścigach mam wskaźnik paliwa i zużycia opon, wcześniej jak grałem na swoim save'ie to tego nie było. I moje pytanie jak to wyłączyć?

Re: Wskaźnik paliwa i zużycia opon.

W Special conditions tego nie ma. W pozostałych wyścigach jest. Zakładaj twarde gumy na dłuższe wyścigi -wolniej się zedrą. Moim zdaniem chodzi o odwzorowanie realnego zużycia opon i paliwa, ale wątpię - bo nawet w Formule 1 (real) kierowcy zjeżdżają do pit stopu dużo rzadziej niż Ty w GT4.
    Mission 20
    Czas: 3.38.602
    Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Ale to czemu wcześniej na swoim savie tego nie miałem a teraz nagle to jest? I to samo ma się do trybu arcade mode.

Komentarz

Widocznie tamten save był jakiś nie taki jak trzeba, a w Arcade możesz wyłączyć. W GT MODE nie. Tylko w Special Condition tego nie ma i nie może być.
        Mission 20

Komentarz

Jak mógł być jakiś nie taki jak trzeba jak gra go sobie sama utworzyła :/

Komentarz

To już nie wiem. Ale na pewno nie da się wyłączyć opon i paliwa w wyścigach w GTMode!
            Mission 20

Komentarz

Pytanie nie tkwi w tym czy save był zły ale dlaczego nie widzisz wskaźników. Niemożliwe jest to że wcześniej nie miałeś tego. Może nie zwróciłeś uwagi? Przecież każdy to ma. Z tych twoich problemów może wynikać tylko jedno - kupiłeś jakąś trafną płytę. Tego nawet nie da się wyłączyć w ustawieniach...

Komentarz

mCq masz rację A co do Grapha to jedyną rzeczą pozostaje... zaakceptować to
                Mission 20

Komentarz

Wiem, że nie w temacie. Ale po co wgrywać save'a. Przechodź sam, więcej frajdy będziesz miał

Komentarz

ja tam zawsze zakłądam do długich wyścigów twrde gumy a do innych średnie a co do paliwa to podam dwa auta które najwięcej palą paliwa:
                    1. Suzuki Escudo
                    2. Formula gran turismo

Komentarz

Ptys11. Nie pisz nie na temat. To jest temat o problemie ze wskaźnikami a ty walisz jakie opony zakładasz i jakie najwięcej paliwa zużywają Tematu się trzyma, bo to się tyczy paliwa i opon, ale z dwóch nici jedna się urwała. To nie jest o problemie .
                      Mission 20

Komentarz

Pracuję...
                      X