Otóż ściągnąłem sobie save z licencjami i teraz w wyścigach mam wskaźnik paliwa i zużycia opon, wcześniej jak grałem na swoim save'ie to tego nie było. I moje pytanie jak to wyłączyć?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wskaźnik paliwa i zużycia opon.
Zwiń
X
-
Re: Wskaźnik paliwa i zużycia opon.
W Special conditions tego nie ma. W pozostałych wyścigach jest. Zakładaj twarde gumy na dłuższe wyścigi -wolniej się zedrą. Moim zdaniem chodzi o odwzorowanie realnego zużycia opon i paliwa, ale wątpię - bo nawet w Formule 1 (real) kierowcy zjeżdżają do pit stopu dużo rzadziej niż Ty w GT4.Mission 20
Czas: 3.38.602
Przewaga: 0.03.089
-
Pytanie nie tkwi w tym czy save był zły ale dlaczego nie widzisz wskaźników. Niemożliwe jest to że wcześniej nie miałeś tego. Może nie zwróciłeś uwagi? Przecież każdy to ma. Z tych twoich problemów może wynikać tylko jedno - kupiłeś jakąś trafną płytę. Tego nawet nie da się wyłączyć w ustawieniach...
Komentarz
-
Ptys11. Nie pisz nie na temat. To jest temat o problemie ze wskaźnikami a ty walisz jakie opony zakładasz i jakie najwięcej paliwa zużywająTematu się trzyma, bo to się tyczy paliwa i opon, ale z dwóch nici jedna się urwała. To nie jest o problemie .
Mission 20
Czas: 3.38.602
Przewaga: 0.03.089
Komentarz
Komentarz