Jak na razie to moja czołówka w garażu:
1.Pescarolo Peugeot (ofiara NjuJorka 200miles, dokupione opony SH zgodnie z wymaganiami owego wyścigu). Wydłużone przełożenia. Efekt testu na max-speed: 364,55km/h. Zrobiłem nim 447,7km w 45 godzin
2. BMW M3 GTR Race Car: Kto wyprowadzi go z równowagi, to powinien być nauczycielem wyprowadzania aut z równowagi (czyt. sztukmistrzem). Do tego pod maską tyyle drzemie, że przekosi wszystkie JGTC i 90% DTM'ów.
3. Toyota 7 Śmieszny wygląd. OOJ napociłem się po nią, gdy się ścigałem z Corvettami Mam w planach wydłużenie jej przełożeń, gdyż 6biegu okropnie mi brakuje Bardzo dobrze skręca. !
Gdy dostaniesz karę i nie zahamujesz to ona strasznie szybko wytraca prędkość
PS Kto zrobił misję 34, ma u mnie ocenę celującą. Napociłem się przy niej 2 godziny i mi nie wychodzi Ciągle strata 0:00xx. Macie jakąś SPONĘ?! Bardzo chcę R89C, będzie ofiarą GT World Championship po ulepszeniu, ale potrzebuję Sposobu na Makularena, żeby go wygrać Oglądałem film jak ktoś wyprzedza 300Sl jeszcze na długaśnej prostej, a ja w połowie prostej długiej jestem w połowie drogi między SLK a 190 (190 wyprzedzam w ost. zakręcie przed prostą)
Kto mi pomoże ma u mnie celującego!!!!!
Ja to zrobiłem i muszę się przyznać że ciężko było...Męczyłem się 4h.Aż w końcu się wkurzyłem i myślę sobie "kurde chyba dam sobie z tym spokój" Godzinę później znów spróbowałem. Udało się!!!
Moja rada to po prostu jeździć jeździć i jeździć, kiedyś się uda.Naucz się dobrze toru. Inaczej nie mogę Ci pomóc. Powodzenia z misją!!!
PS:Ten nissan nie jest taki dobry!
WItam ponownie.
Obecnie przechodzę brakujące Beginnery i Professionale. Mam pytanie: Jakie auto wybrać do Race Of Turbo Sports?
Pozdrawiam, ale tych, którzy będą mieli chęci do pomocy Odwdzięczę się
Zależy od budżetu.Polecam ci Tommy kaire.Poszukaj jej w japońskich wozach.Za 500000 cr. a po tunigu i z racing oponkami jest moim ulubionym wózkiem.Nim spokojnie wygrasz :wink:
Dzięki. Nie spodziewałem się po Tobie takiej odpowiedzi! Spróbuję tym wozikiem, chociaż Tommy jest dla mnie obcy, i zdam relację, czy Mazda BP-Falken jest w garażu czy nie
PS Ja pilnuję żeby nie spaść poniżej 1000000cr. Jak kupowałem Lancera WRC za 1250000 poczekałem aż będę mieć 2900000
Dzięki. Nie spodziewałem się po Tobie takiej odpowiedzi! Spróbuję tym wozikiem, chociaż Tommy jest dla mnie obcy, i zdam relację, czy Mazda BP-Falken jest w garażu czy nie
PS Ja pilnuję żeby nie spaść poniżej 1000000cr. Jak kupowałem Lancera WRC za 1250000 poczekałem aż będę mieć 2900000
Nawet jak go do 870 hp dotuningujesz to i tak koła prawie nie buksują (napęd 4x4).Prowadzenie bez race oponek będzie ciekawym wyzwaniem dla nieznającego auta.
PS lancer rally car kosztuje 750000 cr. a ta mazda na nic ci sie nie przyda.
Aha niestety tommy kairą w seupercars championship nie pojedziesz ponieważ to koncept.Tylko jedna rzecz mnie dziwi.Czemu Autami:Cadillac cien,tommy kaira i VW nardo przeciwnicy se spokojnie jeżdżą a ja nie mogę.
Supercar już poleciało Makularenem 766 HP (NA stage 2 + race wydech).
Tylko chcę wiedzieć czy tą Tommy-Kairą mogę wystartować w Turbosports i czy nie będzie mi za trudno
Komentarz