Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanie odnośnie Used Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytanie odnośnie Used Cars

Zamieszczone przez nissanmmR
    Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie. Czy auta w usedach pojawiają się w każdym cyklu w takich samych kolorach? Np. Fiat 500R w dniu 407, 1107, 1807 itd. zawsze będzie w tym samym kolorze? Czy to się zmienia? A i jeszcze gdzie można znaleźć listę aut używanych kiedy się pojawiają????!!!! Najlepiej jakby ktoś zrobił to na forum tak jak np. z wygranymi
    Przestań o to pytać. 2 razy wysyłam Ci tę listę na PW. Plik należy ściągnąć na komputer i otworzyć w Excelu. Nikt nie przeniesie Ci tego do posta na forum..
    http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=69146 - ostatni raz podajÄ™.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ok. Mam też nowe pyt. - do czego służy ta lornetka, gdy wybieram wyścig (np. GTI Cup, Deep Forest, mam do wyboru głowę kierowcy i lornetkę). O co biega z lornetką?
      Mission 20
      Czas: 3.38.602
      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

chyba że oglądasz wyścig nie biorąc w nim udziału , nigdy w nią nie wchodziłem
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Chodzi w tym oto że oglądasz replaya samochodem którym jedziesz :wink:.

Komentarz

A ja myślałem, że to wyścig + możliwość robienia zdjęć na replayu
            Mission 20

Komentarz

A mozna sie dowiedziec po co ci te wozy :mrgreen: ? Czysta ciekawosc

Komentarz

Takie graty jak np. Honda S500? Dla przyjemności Zbieram all cars oprócz Formuly i Bentleya bo nie chce jeździc 24h
                Mission 20

Komentarz

Nie wiem dlaczego ale ja wole np: Honde S500 bardziej niż Toyote GT-ONE .

Komentarz

Jak na razie to moja czołówka w garażu:
                    1.Pescarolo Peugeot (ofiara NjuJorka 200miles, dokupione opony SH zgodnie z wymaganiami owego wyścigu). Wydłużone przełożenia. Efekt testu na max-speed: 364,55km/h. Zrobiłem nim 447,7km w 45 godzin
                    2. BMW M3 GTR Race Car: Kto wyprowadzi go z równowagi, to powinien być nauczycielem wyprowadzania aut z równowagi (czyt. sztukmistrzem). Do tego pod maską tyyle drzemie, że przekosi wszystkie JGTC i 90% DTM'ów.
                    3. Toyota 7 Śmieszny wygląd. OOJ napociłem się po nią, gdy się ścigałem z Corvettami Mam w planach wydłużenie jej przełożeń, gdyż 6biegu okropnie mi brakuje Bardzo dobrze skręca.
                    !
                    Gdy dostaniesz karę i nie zahamujesz to ona strasznie szybko wytraca prędkość
                    PS Kto zrobił misję 34, ma u mnie ocenę celującą. Napociłem się przy niej 2 godziny i mi nie wychodzi Ciągle strata 0:00xx. Macie jakąś SPONĘ?! Bardzo chcę R89C, będzie ofiarą GT World Championship po ulepszeniu, ale potrzebuję Sposobu na Makularena, żeby go wygrać Oglądałem film jak ktoś wyprzedza 300Sl jeszcze na długaśnej prostej, a ja w połowie prostej długiej jestem w połowie drogi między SLK a 190 (190 wyprzedzam w ost. zakręcie przed prostą)
                    Kto mi pomoże ma u mnie celującego!!!!!
                    Mission 20

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
                      Jak na razie to moja czołówka w garażu:
                      1.Pescarolo Peugeot (ofiara NjuJorka 200miles, dokupione opony SH zgodnie z wymaganiami owego wyścigu). Wydłużone przełożenia. Efekt testu na max-speed: 364,55km/h. Zrobiłem nim 447,7km w 45 godzin
                      2. BMW M3 GTR Race Car: Kto wyprowadzi go z równowagi, to powinien być nauczycielem wyprowadzania aut z równowagi (czyt. sztukmistrzem). Do tego pod maską tyyle drzemie, że przekosi wszystkie JGTC i 90% DTM'ów.
                      3. Toyota 7 Śmieszny wygląd. OOJ napociłem się po nią, gdy się ścigałem z Corvettami Mam w planach wydłużenie jej przełożeń, gdyż 6biegu okropnie mi brakuje Bardzo dobrze skręca.
                      !
                      Gdy dostaniesz karę i nie zahamujesz to ona strasznie szybko wytraca prędkość
                      PS Kto zrobił misję 34, ma u mnie ocenę celującą. Napociłem się przy niej 2 godziny i mi nie wychodzi Ciągle strata 0:00xx. Macie jakąś SPONĘ?! Bardzo chcę R89C, będzie ofiarą GT World Championship po ulepszeniu, ale potrzebuję Sposobu na Makularena, żeby go wygrać Oglądałem film jak ktoś wyprzedza 300Sl jeszcze na długaśnej prostej, a ja w połowie prostej długiej jestem w połowie drogi między SLK a 190 (190 wyprzedzam w ost. zakręcie przed prostą)
                      Kto mi pomoże ma u mnie celującego!!!!!
                      ak sie pisze)
                      Edit: zle zrozumialem twojego posta .zapodam jeden filmik z tej misji : http://www.youtube.com/watch?v=C06wtLnkiyE sproboj pojechac tak jak on to wymaga jednak troche treningu ...

Komentarz

nissanmr to ile ty gry przeszedłeś??

Komentarz

OSTRZEŻENIE!!!!
                          NIe ustawiajcie Toyoty 7 na systemy tak (góra/środek/dół):
                          4/3/0
                          Bowiem ja tak sobie ustawiłem, przełożenia wydłużyłem na max (to co jest na dole jest ustawione chyba na 18, final 2500, 1,2,3 przesunięte max w lewo a 4 i 5 o kilkadziesiąt pkt w prawo od środka).
                          I co z tego?!
                          Buksowanie przez cały 1, 2 i troszeczkę 3 bieg! Czyli chyba do 160!!!
                          PS. To jest informacja, nie wołanie o pomoc. Pogrzebię przy tych systemach i dojdę do ładu
                          Ale PLIS nie ustawiajcie tak systemów w niej (tzn. 4/3/0)
                          Do tycha: Mam 39,3% i 116 aut
                          Mission 20

Komentarz

Pisałeś że gt4 masz 3 lata.Jakim cudem ja gt mam 3 miesiące i 70 %.Jak masz 116 aut to niepodrzebne sprzedaj a może uzbierzesz na judda albo audi r8

Komentarz

Playstation mi szwankowało
                              Gram teraz od 24 listopada na nowo (teraz już dobrze )
                              Mission 20

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
                                Pisałeś że gt4 masz 3 lata.Jakim cudem ja gt mam 3 miesiące i 70 %.Jak masz 116 aut to niepodrzebne sprzedaj a może uzbierzesz na judda albo audi r8
                                Nie wiem czy wiesz ale np ja jak przejde jakas naprawde fajna gre na 100 prc to gram jeszcze raz ... jak np cos przegapilem/nie zrozumialem ...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X