Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

A-Spec i B-Spec points

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: A-Spec i B-Spec points

A jakbym pobrał wersję PAL i bym odpalił to by sejf działał?
    (Ale raczej nie ściągnę bo jak już mam NTSC to nie będę się zbierał na PAL jezeli nie ma żadnych różnic. :wink: )

Komentarz

No niestety o tym zapomnij. Save z wersji NTSC nie jest kompatybilny z PALowskim odpowiednikiem. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Wydaje mi się że jest tyle samo.
        Błąd
        Zamieszczone przez Cziczaki
        Sory, wiem że to nie na temat, ale zależy mi na tym a raczej długo mnie na forum nie będzie.
        Nie naduzywaj naszej pomocy, bo bedzie nie miło... Opcja szukaj się kłania:
        viewtopic.php?f=23&t=4525&hilit=pal+ntsc

Komentarz

PP89-a więc wersja NTSC a PAL różnią się ilością aut?

(zauważ że w wypowiedzi napisałem "wydaje mi się" :wink: )

Komentarz

Więc tak... Jeżeli sobie nie radzę w wyścigu na A-Spec points, to mogę sobie ustawić wyścig na B-Spec points, i w tedy mój kierowca dojedzie do mety jako pierwszy.
            Ale jest tam pewna konfiguracja... Jaka najlepsza?

PS. Heh, już sobie z licencjami darowałem, jestem przy tej IA gdzie muszę zrobić wyścig w mniej niż 10 minut. Nie uda mi się za chiny takim śmiesznym tuningiem.
            Już nawet w misjach se darowałem po tym Citroenie.

Komentarz

Cziczaki, to Ty powinienes jezdzic i wygrywac jak B-SPec sobie nie radzi
              A jaka konfiguracja? Wszystko zalezy od wyscigu. To tak jakby szukac idealnego ubioru na upalne dni i mrozne noce...

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
                Cziczaki, to Ty powinienes jezdzic i wygrywac jak B-SPec sobie nie radzi
                Lol, myślałem że na odwrót.

Komentarz

Ogólnie B-spec jest tylko do wyścigów Endurance. Niektóre trwają kilka, a nawet 24 godziny, ale tryb B-spec pozwala je 3-krotnie przyspieszyc.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Eeee... Czyli mam grać na B-Spec czy na A-Spec bo już nie wiem.
                    PS. Rozumiem że jak będzie zdobywał punkty na B-Spec to wtedy będzie lepszym kierowcą. (W jeździe na B-Spec)

Komentarz

Eeee... Czyli mam grać na B-Spec czy na A-Spec bo już nie wiem.
                      PS. Rozumiem że jak będzie zdobywał punkty na B-Spec to wtedy będzie lepszym kierowcą. (W jeździe na B-Spec)
                      Teoretycznie powinieneś jeździc na B-spec, bo zawsze kierowca 'wirtualny' będzie słabszy od Ciebie w pewnym sensie, ale taka gra nie ma większego sensu i jest nudna.
                      O wiele lepiej jeździ się na A-spec. O to po prostu chodzi w tej grze.
                      B-spec tylko do niektórzy Endurance Events, albo jak chcesz szybko zrobic jakiś prosty wyścig, by zarobic kasę.

Tak, im więcej jeździsz w trybie B-spec różnymi autami na różnych torach, tym lepiej później jeździ Twój B-specowy kierowca.
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Czyli jednak mam jeżdźić na A-Spec, a B-Spec wybrać w tedy gdy sobie nie radzę.

Komentarz

Czyli jednak mam jeżdźić na A-Spec, a B-Spec wybrać w tedy gdy sobie nie radzę.
                          Jeśli sobie nie radzisz, to B-spec na dużo Ci sie nie zda, chyba, że to Endurance.
                          B-spec jest zwykle słabszy od prawdziwego gracza, no chyba, że Twój skill leży i kwiczy.
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie ma czegoś takiego, że masz jeździc na A-spec albo B-spec. Jeździsz na tym którym ci pasuje. Nie chce ci sie jeździc - używasz B-spec, ale wadą jest to że musisz miec duzo pkt aby wirtualny kierowca był szybki, więc im więcej na tym trybie jeździsz twój kierowca jest lepszy.
                            Ogólnie B-spec jest używany wtedy, kiedy wiesz że bezproblemu wygrasz (nabijasz pkt), albo w wyścigach długodystansowych gdy nie masz już siły siedziec i jechac albo Ci sie nie chce. (chyba większośc tak robi)

Jak sobie nie radzisz na A-spec to polecam trening umiejetności, bo na b-spec jeszcze gorzej pójdzie.

Poza tym kup sobie jakieś gry logiczne, puzzle, czy coś takiego i cwicz, bo coś Ci rozumowanie logiczne nie idzie...

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              Poza tym kup sobie jakieś gry logiczne, puzzle, czy coś takiego i cwicz, bo coś Ci rozumowanie logiczne nie idzie...
                              I niech ktoś spróbuje dopisać głupi tekst...UGRYZĘ !

Pozdrawiam

Komentarz

No bo ja myślę że jak to jest gra wyścigowa to należy kierować samochodem aby była jakaś frajda z jazdy, bo na B-Spec to mażna tylko grafikę podziwiać.
                                Kurczę, chcę mieć radość z jazdy, wszyscy kombinują i mi się myli, chciałem wiedzieć do czego może się przydać B-Spec, ale widzę że mogę go używać wtedy gdy se nie radzę, a jak mam wyścig który wiem że wygram, to gram na A-Spec! *****! Ale to pokombinowane!

Komentarz

Pracuję...
                                X