Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

A-Spec i B-Spec points

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A-Spec i B-Spec points

Jestem nowym posiadaczem konsolki PS2 i miałem dołączonego GT4 (fajnie ), więc jestem nowym użytkownikiem na forum.
    Korzystałem z szukajki i nic nie znalazłem na temat tego czegoś.
    Co to są za punkty i czym się różnią?
    Można je zdobyć w Karierze, w zwykłym wyścigu, i na Multiplayer. Co to daje?
    Można je na coś wydać?

Re: A-Spec i B-Spec points

Punkty A-spec tak naprawdę nic nie dają, są tylko dla satysfakcji Niejako określają trudnosc wyścigu
    Punkty B-spec się już bardziej przydają - im więcej ich masz, tym lepiej jeździ Twój kierowca b-spec
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Aha, czyli im więcej mam A, to tym większy mam poziom trudności.
      A im więcej mam B, tym lepiej jeździ mój kierowca mimo iż nie mam frajdy z grania?

Komentarz

Zamieszczone przez Cziczaki
        Aha, czyli im więcej mam A, to tym większy mam poziom trudności.
        Nie te punkty zbierasz dla picu. Im trudniejszy wyścig uda Ci się przejechać tym więcej punktów dostajesz. :wink:

Komentarz

OK, kumam, i mam ostatnie pytanie.
          W grze można zdobywać licencje A, B itd. Opłaca się je najpierw zdobywać czy od razu przystępować do wyścigu?
          (Chodzi mi o początek gry)

Komentarz

Opłaca i to bardzo, ponieważ za każdy medal (brąz, srebro, złoto) dostajesz auto, np. jeżeli zaliczysz licencje B ze wszystkimi medalami złotymi, dostaniesz 3 auta. Poza tym uczysz sie jeździc. :wink:

Komentarz

To co napisał PP89 to prawda. Ale jak wiemy na początku gry nikt nie jest mistrzem kierownicy Dlatego jak chcesz to tylko zalicz licenje."Złota" możesz zrobić później. Jednak dobrze jak byś wyczarował chociaż srebro bo dostaniesz dobrą furkę na start.

Komentarz

O, thx za pomoc, gram na padzie więc tak brąz/srebro będzie.

Komentarz

gram na padzie więc tak brąz/srebro będzie
                  Grając na padzie też masz szanse na złoto, czasem większe niz na kierze :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    gram na padzie więc tak brąz/srebro będzie
                    Grając na padzie też masz szanse na złoto, czasem większe niz na kierze :wink:
                    Dokładnie, ja na ten przykład mam jeszcze do zrobienia tylko S na złoto - Całą resztę już mam - I te wszystkie testy zrobiłem na padzie...na padzie jest po prostu łatwiej :wink:

Idealna jazda na kierownicy wymaga znacznie większych umiejętności niż idealna jazda na padzie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Gram na padzie i mam tylko brąz, czasem się zdarza że jest srebro (bodajże 5 czy 9 na licencje), na PC'towych wyścigach mam zawsze złoto, jestem mistrzem, ale w GT4 w tym symulatorze to tak dobrze już nie jest. Ale jak na Multiplayer to już 1st.
                      A jak tam np. zdobyłem brąz, i odblokowałem VW Lupo, a będę to przechodził jeszcze raz, czyli poprawiał np. brązowe na srebro to odblokuję drugi wóz, czy już nic z tego?

Komentarz

poprawiał np. brązowe na srebro to odblokuję drugi wóz, czy już nic z tego?
                        Odblokujesz.

Pozdrawiam

Komentarz

A potem ze srebrnego na złote odblokujesz kolejny :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            A potem ze srebrnego na złote odblokujesz kolejny :wink:
                            No chyba mi tak dobrze nie pójdzie, czy moze poziom trudności się zmniejszy?

Ehhh... Wsadziłem płytkę GT4 do kompa i zobaczyłem że mam w formacie NTSC, więc dlatego widzę takie pixelki, wie może ktoś ilu samochodów nie mam w przeciwieństwie do PAL'a?
                            PS. Sory, wiem że to nie na temat, ale zależy mi na tym a raczej długo mnie na forum nie będzie.

Komentarz

Nie miałem styczności z wersją NTSC ale tam chyba aut nie ubywa.
                              Wydaje mi się że jest tyle samo. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X