Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!!!VIRTUAL VS REAL!!! Czyli gt a życie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: !!!VIRTUAL VS REAL!!! Czyli gt a życie...

Kurde Kauris szacunek jak już coś napiszesz to niema ...uja we wsi Jako że Ty starasz się elokwentnie wypowiadać w tym wniosku to powiedz co myślisz na temat tuningu.

Czy modyfikacje robione w grze miały by podobny efekt w realu?

Komentarz

A masz na mysli jakies konkretne modyfikacje i "prawdziwosc" efektow, czy chodzi Ci generalnie o przepasc miedzy mozliwosciami fabrycznej maszyny, a maksymalnie podkreconej? Nie podejmowalem tego tematu bo nie mam doswiadczenia z wyscigowymi samochodami Z pewnoscia gra to spore uprosczenie rzeczywistosci. Po zmianie opon na wyscigowe nawet nie widac, ze zmienia sie ich profil czy szerokosc.
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
        A masz na mysli jakies konkretne modyfikacje i "prawdziwosc" efektow, czy chodzi Ci generalnie o przepasc miedzy mozliwosciami fabrycznej maszyny, a maksymalnie podkreconej? Nie podejmowalem tego tematu bo nie mam doswiadczenia z wyscigowymi samochodami Z pewnoscia gra to spore uprosczenie rzeczywistosci. Po zmianie opon na wyscigowe nawet nie widac, ze zmienia sie ich profil czy szerokosc.
        konkretne modyfikacje i "prawdziwosc" efektow- :wink: o to mi chodzi

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
          I tu się mylisz. Zmiana profilu jest jak najbardziej widoczna, co można sprawdzic przy kupnie felg, wtedy zobaczymy że gdy wybierzemy Slicki to felga jest optycznie większa a profil mniejszy. Natomiast przy wyborze opon na szuter lub śnieg, diametralnie widzimy że i profil a nawet szerokośc się zmienia.

Komentarz

PracujÄ™...
          X