Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KILKA PYTAŃ DO ZNAWCÓW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: KILKA PYTAŃ DO ZNAWCÓW

Zamieszczone przez dany
    czy to na pewno nie fotomontaż
    Nie, na pewno, to czysty czas :wink:
    Skrzynia MT daje dużą przewagę, a ja w GT od jakiegoś czasu uznaję tylko MT :wink: Ale tak szczerze to mówiąc, że "możesz skopać parę tyłków" myślałem, że faktycznie możesz to zrobić :wink:
    No, ale nic jutro przejadę się tam na skrzyni AT i zapodam czaśik :wink:

Ps.Od jakiegoś czasu dużo jeżdżę Audi i pewnie dlatego jestem w nim dobry

Pozdrawiam

Komentarz

żeby skopać kilka tyłków trzeba te tyki mieć do dyspozycji (normalny wyścig)
      sama jazda na czas nie pokazuje jak żeczywiście jeździsz. w wyścigu wchodzi w grę ocena ryzyka, rozkad uczestników na trasie no i oczywiście odrobina szczęścia. fajnym sprawdzianem jest wziąść jakieś auto w arcade (np.to S4) tunin na maksa i przeciwników też na maksa wtedy są użo szybsi od ciebie ale na zakrętach można nadrobić.
      pozdrawiam.
      D.

Komentarz

Zamieszczone przez dany
        żeby skopać kilka tyłków trzeba te tyki mieć do dyspozycji (normalny wyścig)
        sama jazda na czas nie pokazuje jak żeczywiście jeździsz. w wyścigu wchodzi w grę ocena ryzyka, rozkad uczestników na trasie no i oczywiście odrobina szczęścia. fajnym sprawdzianem jest wziąść jakieś auto w arcade (np.to S4) tunin na maksa i przeciwników też na maksa wtedy są użo szybsi od ciebie ale na zakrętach można nadrobić.
        pozdrawiam.
        D.
        W sumie racja Dany. I też trzeba wziąć pod uwagę żeby nie rozpychać się bokami z innymi przeciwnikami aby ta jazda była jak najczystsza. Dlatego ja jestem zwolennikiem pokazania takich potyczek w pełnej okazałości np na YOUTUBE tak jak to robię z driftem. Jest film i można wtedy podyskutować. Nie uczę się miesiąc jazdy jednym autem aby wreszcie fuksem przejechać na dobry wynik czy podobne rzeczy np. mówił Lukas mi o drifcie nissanem 350z no i proszę za dwa dni wrzuciłem film.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter

W sumie racja Dany. I też trzeba wziąć pod uwagę żeby nie rozpychać się bokami z innymi przeciwnikami aby ta jazda była jak najczystsza. Dlatego ja jestem zwolennikiem pokazania takich potyczek w pełnej okazałości np na YOUTUBE tak jak to robię z driftem. Jest film i można wtedy podyskutować. Nie uczę się miesiąc jazdy jednym autem aby wreszcie fuksem przejechać na dobry wynik czy podobne rzeczy np. mówił Lukas mi o drifcie nissanem 350z no i proszę za dwa dni wrzuciłem film.
          zgadzam się z tym że na filmie moża wiele udokumentować ale najlepiej by byo pościgać się on line ( o ile to możliwe )
          wtedy można by było się umówić jak jeżdzimy, czym jeżdzimy i gdzie jeżdzimy. mżna by było dobrać sbie przeciwników którzy jeżdżą czysto lub takich co
          lubiÄ… demolkÄ™.
          dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jest to możliwe i jak to zrobić. jeśli wiecie to npiszcie . może zorganizujem jakieś mistrzostwa

Komentarz

Zamieszczone przez dany
            zgadzam się z tym że na filmie moża wiele udokumentować ale najlepiej by byo pościgać się on line ( o ile to możliwe )
            wtedy można by było się umówić jak jeżdzimy, czym jeżdzimy i gdzie jeżdzimy. mżna by było dobrać sbie przeciwników którzy jeżdżą czysto lub takich co
            Blue connect do PS2 To by było coś :mrgreen:

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
              Blue connect do PS2 To by było coś :mrgreen:
              po co blue connect? nie da sie normalnie przez kable?
              ja pytam poważnie bo są tam jakieś opcje on line i myślałem że da się jakoś poścgać w sieci. tak jak grało się w Qake
              ale to wy jesteście fachowcy od GT. ja gram w GT dopiero czwarty miesiąc.
              pozdrówka :mrgreen:

Komentarz

Jest jakiś sposób, ale stosunkowo skomplikowany. Nie znam się na tym kompletnie, więc nie wiem, ale coś gdzieś czytałem, że się da, ale to trochę nieopłacalne.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

W tym etemacie bylo nieco o graniu w GT4 przez net:
                  viewtopic.php?f=29&t=3754
                  maruda
                  A-spec 17,839 km

Komentarz