Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KILKA PYTAŃ DO ZNAWCÓW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• KILKA PYTAŃ DO ZNAWCÓW

witajcie.
    mam parę pytań do ludzi którzy znają dorze GT4.
    przeszedłem 87% gry, niewiele już zostało ale wkurza mnie bo ne wiem:
    - skąd wziąć bolida ( formuła GT ). race cary przy nich wymiękają
    - czy w endurance można jakoś zapisać nieukończony wyścig czy trzeba siedzieć przez 24 godziny . ( wiem że można włączyć pałzę ale wtedy konsola cały czas musi być włączona )
    - powiedzcie mi jeszcze czy można i jak to zrobić żeby pościga się w sieci (on line) i co trzeba mieć oprócz konsoli i netu ( tylko proszę dokładnie bo jestem trochę ciemny ale dobrze jeżdż i moę skopać parę tyłkó)
    dzięki z góry
    pozdr. :mrgreen: :mrgreen:

Re: KILKA PYTAŃ DO ZNAWCÓW

Na poczÄ…tek Witam CiÄ™ na forum
    Zamieszczone przez dany
    - skąd wziąć bolida ( formuła GT ). race cary przy nich wymiękają
    Pytanie na forum poruszone po raz 294651 :wink:
    Polyphony Formula Gran Turismo '04 - Nurburgring Nordschleife 24h Endurance
    Polyphony Formula Gran Turismo '04 (Black) - 100% Game Competition
    Zamieszczone przez dany
    - czy w endurance można jakoś zapisać nieukończony wyścig czy trzeba siedzieć przez 24 godziny . ( wiem że można włączyć pałzę ale wtedy konsola cały czas musi być włączona )
    Nie da się zapisać w trakcie wyścigu....musisz albo siedzieć 24h albo z przerwami siedzieć te 24h, albo bardziej lamerskie rozwiązanie.....B-Spec :wink:
    Zamieszczone przez dany
    - powiedzcie mi jeszcze czy można i jak to zrobić żeby pościga się w sieci (on line) i co trzeba mieć oprócz konsoli i netu
    UŻYJ OPCJI "SZUKAJ" !
    Zamieszczone przez dany
    jestem trochę ciemny ale dobrze jeżdż i moę skopać parę tyłkó
    Hmm, możesz skopać parę tyłków ? Każdy może tak powiedzieć :wink: Wrzuć jakieś czasy i opisz dokładne modyfikacje zastosowane w tym samochodzie to będziemy mieli obraz tego, czy faktycznie jesteś szybki :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

dzięi za info Lukas
      ni cholery nie wiem jak znaleźć te wyścigi ( mówiłem że jestem trochę ciemny)
      a co do rekordów to podaj trasy i auta, przejadę się i napisze wyniki
      tak będzie szybciej.
      pozdro. D. :wink:

Komentarz

Może la sarthe 1? powiedzmy minoltą na dowolnych ustawieniach albo tsukuba dodgem viperem '99 opony normal road przód i tył (stock) Pokaż coś

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez dany
          ni cholery nie wiem jak znaleźć te wyścigi ( mówiłem że jestem trochę ciemny)
          Endurance Events :wink:
          Zamieszczone przez dany
          a co do rekordów to podaj trasy i auta, przejadę się i napisze wyniki
          tak będzie szybciej.
          No dobrze, zrób okrążenie na torze Nurburgring Nordscheleife samochodem Audi S4 '98, w trybie Arcade Mode, quick tune możesz dać na max'a, opony wybierasz takie jakie chcesz, TCS możesz mieć choć nie musisz, skrzynia dowolna, ale liczę, że pojedziesz na MT :wink: Jako potwierdzenie wrzuć w tym temacie zdjęcie (sfotografowany ekran telewizora z ukazanym czasem, nazwą toru, oraz HP i KG samochodu) :wink:

Ps.Wybrałem S4 dlatego, że je lubię a poza tym to całkiem przyzwoity wóz

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas a w ile przejechałeś tą trasę S4? Bo jestem ciekawy. Nie musisz wrzucać zdjęcia. Wierzę na słowo.

Komentarz

przejechałem tą trase Audi s4 ale ona jest z 2001 niemam w arcade audi z 98.
              masz rację Lukas fajnie się jeździ tym autem no i taka prędkość jest chyba optym. dla tego toru.
              jak na razie udało mi się wykręcić 15,42.064 (dwa lapy.) ale to jest jeszcze do podciągnięcia bo autko jezcze nie wyczute.( napiszcie czy to dobrze)
              zdięcie wrzuce w poniedziałek.
              de la serte nie jechałem bo niemam Minolty musze sobie gdzieś wygrać albo kupić.

pozdrowionka.
              D.

Komentarz

Nie kupisz ale wygrasz w El Capitan 200 miles.

Komentarz

Zamieszczone przez mariofele
                  Nie kupisz ale wygrasz w El Capitan 200 miles.
                  OT: Tak apropos to nie zły sposób na zarobienie kasy jak ktoś ma mało B-spec speedx3 na tej trasie i minoltę sprzedać.

Komentarz

OT: Tak apropos to nie zły sposób na zarobienie kasy jak ktoś ma mało B-spec speedx3 na tej trasie i minoltę sprzedać.[/quote]
                    znam szybsze sposoby zarabiania kasy. el capitan 200mil to chyba strasznie długo trwa.

Komentarz

Zamieszczone przez dany
                      przejechałem tą trase Audi s4 ale ona jest z 2001 niemam w arcade audi z 98.
                      masz rację Lukas fajnie się jeździ tym autem no i taka prędkość jest chyba optym. dla tego toru.
                      jak na razie udało mi się wykręcić 15,42.064 (dwa lapy.) ale to jest jeszcze do podciągnięcia bo autko jezcze nie wyczute
                      Hmm, no dobrze, skoro nie masz tego z roku '98 to cóż....jeszcze dzisiaj pojeżdżę tym autem i wrzucę czasy, przejadę serią jak i wozem po quick tune, i zobaczymy jak wypadam na tle Twojego czasu....szczerze mówiąc tym nowszym S4 jeszcze nie jeździłem, no, ale zobaczymy.....

Pozdrawiam

Komentarz

Otóż nie ma Audi S4 z 2001 roku, jest z 1998 a następny to 2003 :wink: Chodzi mi o Audi S4 ! Bo z 2001 jest RS4, a to inne samochody :wink:
                        A teraz do rzeczy, przejechałem się w trybie Arcade Mode samochodem Audi S4 '03, na torze Nurburgring Nordschleife, opony SS, Quick Tune na max, TCS wyłączony, skrzynia biegów MT, moc 408KM, waga 1494KG uzyskując czas 7'34'329, od razu mówię, że jechałem czysto i bez ścinania...
                        Tutaj fotka czasu: KLIK
                        Proszę zrób okrążenie TYM SAMYM SAMOCHODEM, i z max Quick Tune'm, no i jeśli to nie kłopot jedź na skrzyni MT, chciałbym zobaczyć jak wypadam na tle Twojego czasu, bo jadąc tym S4 nie widziałem już zbyt wiele czystych możliwości na ścinkę jeszcze sekundy....
                        Życzę szerokiego toru :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

racja racja Lukas s4 jest z 2003 ale z 1998 niemam żadnego audika.
                          jechałem na tych ustawieniach copodałeś i oczom nie wierze jak patrze na twój wynik.
                          czy to na pewno nie fotomontaż
                          ja wykręcam ledwo 7.49,446 i też już nie widzę wielkich możliwości może ze 2sek. niewiem może to przez automat bo w arcade nie można go podkręcić
                          amanualem nie jeżdże. chyba już za póżno na naukę.
                          ale powarznie jest taka różnica? zrób eksperyment i przejedź sie utomatem i porównaj czasy.
                          pozdrowiona

Komentarz

Zamieszczone przez dany
                            amanualem nie jeżdże. chyba już za póżno na naukę.
                            chyba żartujesz. pół dnia na to trzeba i wielką frajde masz

Komentarz

chyba żartujesz. pół dnia na to trzeba i wielką frajde masz
                              [/quote]
                              pewnie sie kieyś nauczę . może pójdę od nowa na manuau ale na razie muszę skończyć tak jak jes
                              no i jestem trochę leniwy. swoje auto też mam automata :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                              X