to wina pada bo też tak miałem gram sobie a tu nagle pad sobie żyje swojim życiem robi co mu sie podoba. wciska przerurzne kombinacje.i sie wnerwiłem i kupiłem nowy pad z logitecha i nic sie już nie dzieje.
P.S.Pad może robić co mu sie podoba.(wariuje) lekarstwo wywalić starego pada i kupić nowy.
to wina pada bo też tak miałem gram sobie a tu nagle pad sobie żyje swojim życiem robi co mu sie podoba. wciska przerurzne kombinacje.i sie wnerwiłem i kupiłem nowy pad z logitecha i nic sie już nie dzieje.
P.S.Pad może robić co mu sie podoba.(wariuje) lekarstwo wywalić starego pada i kupić nowy.
Ja mam to samo. Dosyć często ale zaraz po chwili przywołuje się do porządku. Choć powiem szczerze że jest to denerwujące jak zdarzy się w kluczowym momencie gry.
Ja mam problem z padem odkąd pamiętam. Gdy jest "zimny" zaczyna skręcać w lewo w trakcie gry, wystarczy zamieszać lewą gałką i wszystko wraca do normy.
Bo są już wyrobione. To jest normalne, też tak miałem.
To czy "są wyrobione" nie ma tutaj najmniejszego znaczenia.
Kiedy kupiłem swoją PS2, przypadkiem wpadła mi w ręce instrukcja do tegoż urządzenia, i tam było napisane że to jest normalne, a na obrazku było pokazane, jak należy robić "kółka" gałkami analogowymi. Myślę, że to coś w stylu kalibracji, ale nie znam się na tym. Jeśli ktoś ma jeszcze oryginalne pudełko od PS2 i instrukcje polecam tam looknąć. :wink:
U mnie gałeczki są wyrobione i po prostu,kiedy odkładając pada nie wycentrowałem lewego analoga to pozostawał leciutko przechylony. Stąd sam skręcał. Lecz gdy go poprawiłem do pozycji pionowej już było ok. Kiedyś gdy pad był nowy tego nie miałem.
Co do pada to działa on jak pilot na kabel i na bardzo ważne telefony komórkowe lub inne urządzenia radiowe. Kiedy położymy koło pada tel. kom. to fale odbierane przez komórkę będą odbierane też przez pada. A wtedy jest szał i dzieją się różne dziwne zjawiska paranormalne
Komentarz