Mam taki problem.Po straceniu zapisu na 25% zacząłem grę od nowa.Teraz mam 13.4 %.Przedwczoraj zostawiłem na noc włączoną konsolę.Rano włączyłęm ją (tak chyba ją jednak włączałęm bo wyłączyli zasilanie w nocy ale niewiem czy to było w ten dzień :wink: ) uruchomiłem GT4 i kopara mi opadła.Wcześniej miałem w garażu jakieś 20 samochodów,z czego połoa kosztowała od 200,000 cr. w górę (motul pitwork,lm wersion Z i takie tam) a teraz patrze,w garażu stoi Skyline Penzoil którego wcześniej nie miałem a reszta somochodów jakie stały w garażu to Subaru impreza Rally car (tego modelu też nie miałem i Toyota Carina po tuningu,z dołożonym nos'em ogromnym spoilerem itp. (jej także nie miałem) a budżet wynosi jakieś 9,000,wcześniej miałem 745,000 cr.!!!Sprawdziłem w statusie liczbę samochodów i faktycznie pokazuje że największa liczba samochodów jaką miałem to 20 ale teraz mam te kilka.To samo z kasą,total wynosił 745,000cr. ale teraz mam jakies 9,000.Włączyłem pamiętnik i tu jeszcze bardziej mi kopara opadła.Oddzielnie jedno pod drugim widniały zdania 
You have sold Nissan Motul Pitwork.
You have sold Nissan LM vesrion concept...
You have sold...i tak ze 20 zdań,czyli ktoś sprzedał wszystkie moje samochody,i co dziwne widnieją tam jeszcze zdania takie jak:
Test Course
time: --:--:--
albo
You purchased Toyota Carina coÅ› tam.
You purchased Nissan Penzoil.
Myślałem że zariuję jak to zobaczyłem.Czy możcie mi jakoś pomóc.Nikt nic nie ruszał przy konsoli,czy mnie jakieś duchy prześladuja czy co?!
Wszystko straciłem,także mojego kochanego option z streama,a procent gry i doświdczenie się nie zmieniło.

You have sold Nissan Motul Pitwork.
You have sold Nissan LM vesrion concept...
You have sold...i tak ze 20 zdań,czyli ktoś sprzedał wszystkie moje samochody,i co dziwne widnieją tam jeszcze zdania takie jak:
Test Course
time: --:--:--
albo
You purchased Toyota Carina coÅ› tam.
You purchased Nissan Penzoil.
Myślałem że zariuję jak to zobaczyłem.Czy możcie mi jakoś pomóc.Nikt nic nie ruszał przy konsoli,czy mnie jakieś duchy prześladuja czy co?!

Wszystko straciłem,także mojego kochanego option z streama,a procent gry i doświdczenie się nie zmieniło.

Komentarz