Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem poważny-jakieś duchy czy co?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem poważny-jakieÅ› duchy czy co?

Mam taki problem.Po straceniu zapisu na 25% zacząłem grę od nowa.Teraz mam 13.4 %.Przedwczoraj zostawiłem na noc włączoną konsolę.Rano włączyłęm ją (tak chyba ją jednak włączałęm bo wyłączyli zasilanie w nocy ale niewiem czy to było w ten dzień :wink: ) uruchomiłem GT4 i kopara mi opadła.Wcześniej miałem w garażu jakieś 20 samochodów,z czego połoa kosztowała od 200,000 cr. w górę (motul pitwork,lm wersion Z i takie tam) a teraz patrze,w garażu stoi Skyline Penzoil którego wcześniej nie miałem a reszta somochodów jakie stały w garażu to Subaru impreza Rally car (tego modelu też nie miałem i Toyota Carina po tuningu,z dołożonym nos'em ogromnym spoilerem itp. (jej także nie miałem) a budżet wynosi jakieś 9,000,wcześniej miałem 745,000 cr.!!!Sprawdziłem w statusie liczbę samochodów i faktycznie pokazuje że największa liczba samochodów jaką miałem to 20 ale teraz mam te kilka.To samo z kasą,total wynosił 745,000cr. ale teraz mam jakies 9,000.Włączyłem pamiętnik i tu jeszcze bardziej mi kopara opadła.Oddzielnie jedno pod drugim widniały zdania
    You have sold Nissan Motul Pitwork.
    You have sold Nissan LM vesrion concept...
    You have sold...i tak ze 20 zdań,czyli ktoś sprzedał wszystkie moje samochody,i co dziwne widnieją tam jeszcze zdania takie jak:
    Test Course
    time: --:--:--
    albo
    You purchased Toyota Carina coÅ› tam.
    You purchased Nissan Penzoil.
    Myślałem że zariuję jak to zobaczyłem.Czy możcie mi jakoś pomóc.Nikt nic nie ruszał przy konsoli,czy mnie jakieś duchy prześladuja czy co?!
    Wszystko straciłem,także mojego kochanego option z streama,a procent gry i doświdczenie się nie zmieniło.
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Re: Problem poważny-jakieś duchy czy co?

A rodzice w nocy spali? ProponujÄ™ zainstalowanie kamery w pokoju
    pozdrawiam

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Pomyśl!!!!!
      Może ktoś w nocy zrobił ci głupi kawał (np. brat).
      Ty zaraz o duchach?! :wink:

Komentarz

Może lunatykujesz :mrgreen: Nie no, stawiam na duchy.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie słyszałeś o grupie która włamuję się w nocy by grać w GT4? Cały czas trąbią o tym w TV a ty najprowdopodobniej padłeś ich ofiarą.

Komentarz

Piłeś - nie graj.
            narancs alternativa

Komentarz

Taak byli pracownicy wytwórni nie mieli kasy na GT4 to przyszli do mnie zagrać :wink: .Ale tak serio to mam kamerę i chciałem wczoraj znów zosytawić wszystko włączone i ustawić kamerę ale była rozładowana więc dziś albo jutro sprubuję.Możliwe że to brat ale nie i mam na to dowody.Powiedzmy narazie że nie mam brata ok? :wink: To co to mogło być Czy samo się tak mogło stać? Mogła to być wina odłączonego zasilania?Wiecie jak ja się teraz czuję,jestem tak wkurzony bo ledwo mi się udało zmieścic w złocie na takim trudnym lapie na licencji ia i akurat przechodziłem końcówkę proffesional events,już kupowałęm auto do supercar festival atu... Szymoniec,hehe...dobre

Komentarz

Jak wszystko się wyjaśni to daj tu nam znać.
                POZDROWIENIA

Komentarz

Ja miałem lepsze halo...teraz zachodziłem NUrbugring 24h na a-spec. Dałęm pauzę, i poszedłem spac. Na drugi dzień patrzę...2 miejsce...WTF! Byłem sam w domu

Komentarz

Heheh...No widzicie.Jakaś plaga.Ale ciekawe czy ktoś jszcze miał takie problemy,samo się nie zrobiło przecież.Czy gra sama może tak zrobić?W twoim przypadku byłeś happy,a ja na odwrót,straciłem cały dorobek,niewiem jak to możliwe... Zgubiłem gdzieś ładowarkę do kamery ale jak znajdę dzisiaj to jeszcze się naładuje do nocy i ją nastawię na "obserwację" ale jeśli nie znajdę to dopiero jutro.Jak tylko nagram to dam wam znać. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                      Piłeś - nie graj.
                      Racja ;D

A tak poważnie to wiecie co? Moze to byc wina pada od konsoli niewiem jak u was ale ja juz sie przekonalem ze mój jest troche jebniety czasem sam za mnie wciska rózne przyciski np. odloze pada a jakas opcja sama sie wybierze albo jak gram w cos to postac sama mi podskoczy mimo to ze nie wcisnalem klawisza od skoku. Pomyslal bym ze to wina danej gry moze plyty itp. ale nie. To dzieje sie prawie na kazdej. Nie mówie ze mam tak caly czas gdyby tak bylo to pad dawno juz trafilby na gwarancje. Poprostu sie zdarza.

Jaki z tego wniosek? Ano taki ze moze jak Ci konsola cala noc chodzila to moze samemu zaczelo Ci wskakiwac. Wiem to glupie ale mozliwe.

Bardziej prawdopodobne jest to że był tajny projekt rzadowy który miał na celu po raz kolejny pokzryrzowac Twoje plany... Buahahahaahhah >> ironiczny smiech taki jak w filmach

Zartuje pozdrawiam.

EDIT:

Mam pytanie co siÄ™ z twojÄ… ortografiÄ… dzieje? Masz dyslekcje?
                      Igi

Komentarz

Też tak myślałem że to mógł byc pad ale musiałby wciskać nie tylk jeden i ten sam przycisk żeby sprzedać samochó tylko x(garaż),x(samochód),lewo(wybór valuation),x (ok),prawo(wybór ok).I tak następny samochód,a chciałem jeszcze przypomnieć po następnej nocy pojawiło się nowe kupione auto.Tu już raczej nie mógł być pad...
                        Poczelamy zobaczymy,narazie to tylko domysły,wszystko jest możliwe.
                        Ale niektórzy mają po 3 dni albo nawet tydzień konsolę włączoną i nic.Ja także czasem nawet kilka dni miałem i nic się nie działo a tu nagle.

Komentarz

No to stary ja juz niewiem ktos musiał zrobic Ci psikusa.

Komentarz

ja mam akÄ… teoriÄ™:
                            - siostra sprzedała twoje bryki a za tą kasę kupuje teraz nową chatę w "simsah"

Komentarz

Może ci obstawi kasę na słownik ortograficzny.
                              narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                              X