Dokładnie. Już się z JISAWem dogadałem i zadeklarował się, że w tym tygodniu z nami pojedzie. Przypominam tylko, że imprezy trwają 4 dni, przy czym w czwartki trwają dwie równocześnie. Znaczy to, że żeby startować i później mieć jeszcze czas na poprawienie przejazdów, trzeba się sprężać.
Tym razem runda jeszcze bardziej wymagająca, niż poprzednia. Auto prowadzi się świetnie, ale tor wymaga bardzo dużo od samego kierowcy.
Powiedzmy że wymagający jak się tnie szykany to tak naprawdę nie widać czy ktoś jechał normalnie czy ścinał proponuję w tej rundzie przyjmować tylko potwierdzenia wideo
moja poprawka replay mam i podam dzisiaj :mrgreen:
@F288GTO
Nie ma sensu żebyś wstawiał, bo imprpezy są już zakończone, a punktacja przyznana. Możesz wystartować w trwającej imprezie i każdej kolejnej, byle w terminie jej trwania.
@JISAW
Trochę za mocno tniesz te zakręty w szykanie. Nie wiem, czy jadąc w ten sposób licencję, nie przerwałoby Ci dalszej jazdy.
Dodatkowo upewnij się czy tego przejazdu nie zrobiłeś na Super Soft'ach.
Byłem przekonany że się zmieściłem tymi kołami scięcia celowo nie robiłem.
Co do opon to jechałem na tych co podawałeś ten soft a nie super soft :wink:
Jak dasz mi szansę zrobie idealnie przejazd na tarce tu faktycznie się trochę nie zmieściłem. Te ścięcie jest bardzo minimalne ale jak nie uznasz to się nie obrażę w stresie można jakieś tam błędy popelnić :wink:
Komentarz