Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Racing Career

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Racing Career

Fajny samochód, pierwszy raz w życiu nim jeżdżę, co do skrzyni, to rakieta, jak GT-R Concept w GT4 . Czas poniżej 1:06 jest do osiągnięcia, ale trzeba mieć wg. mnie idealne prędkości i wjazdy w zakręty :mrgreen:
    https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Poprawka mam nadzieje iż wystarczy. w 100% czysty przejazd nawet nie wyjechałem na żaden trawnik^^

Komentarz

Podkręciłem jeszcze delikatnie tempo:

Do Ciebie JISAW nie dociągnę. Jakbym zrobił perfekcyjne (w moim założeniu) okrążenie, to może uzyskałbym 1:15.8xx, ale nie szybciej

Komentarz

Niestety, to ostateczny czas, ale jako ciekawostkę podam, że wykręciłem go na AT.

Komentarz

Punktacja z tego turnieju powinna zostać dopisana do Rankingu tak jak z WRS gdyż ten turniej miał więcej niż 5 rund

Komentarz

Nie startuje w nim zdecydowanie większa ilość graczy, więc standardowo jednorazowo zostaną przyznane punkty. Po za tym, jedynie punkty z WRS są całościowo przepisywane, bo zaraz by się natworzyło tasiemcowych turniejów jednego kierowcy.

Komentarz

Ja tam nie ogarniam tej ogólnej turniejowej punktacji, więc róbta co chceta. Chciałbym podziękować wszystkim za udział - bardzo przyjemnie się z wami rywalizowało i mam nadzieję na więcej

Komentarz

Turniej został podsumowany, a punkty zgodnie z tabelą punktów Rankungu Graczy dodane.

Komentarz

Pracuję...
                  X