Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] FTO Seasons

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] FTO Seasons

No cóż, Wilku, organizator odwalił lewą akcję, ja też nie mogłem wziąć udziału w turnieju, choć od kilku dni sukcesywnie kręciłem czasy do kolejnych eventów.

Co do FTO Seasons 3, to nie wiem, czy wezmę w nim udział. Nie wiem, czy w ogóle jeszcze będę brał udział w turniejach tego organizatora, bo nie ma żadnej gwarancji, że znowu nie zamknie sobie turnieju przed czasem i bez powiadomienia uczestników o takim zamiarze. Jak widać kilku userów chciało wrzucić swoje czasy w ostatnim dniu, jak to już wielokrotnie bywało wcześniej. Ale thooorn nagle o tym zapomniał

Komentarz

Ja bym założył jakiś i też jak już wyrażacie opinię to chciałbym aby ktoś obczaił pomysł który dałem w GT2 chat

Komentarz

Jakoś przez 3tyg nie znaleźliście czasu na wykręcenie choć jednego kółka to nie jęczcie mi tu teraz, że nagle się ocknęliście w ostatni dzień. Powinienem zabronić dodawania czasów ostatniego dnia tym, którzy nie zrobili tego wcześniej.

Wiało pustkami przez pół miesiąca, więc stwierdziłem, że nie ma więcej chętnych do startów/poprawy.

Komentarz

No i co z tego? Termin to termin.
          1+1=10

Komentarz

Termin uległ zmianie.

Komentarz

Bez poinformowania uczestników o tym. W efekcie kilku odbiło się od drzwi chcąc wrzucić swoje czasy. Czyli rozumiem, że mogę, na przykład, założyć sobie turniej, wrzucić na szybko swoje czasy, po czym błyskawicznie go zamknąć i dzięki temu wygrać? Również mogę się wtedy tłumaczyć, że "żałośnie niskie zainteresowanie turniejem"

Komentarz

No toyo ma trochę racji
                Thooorn trochę się pospieszyłeś nie pamiętasz jak kiedyś wysłałem ci minutę przed zakończeniem turnieju?
                To są takie zagrywki taktyczne moim zdaniem i sam tak robię albo dodam teraz albo na sam koniec z grubej rury aby nikt nie miał możliwości poprawić bo tutaj wszyscy mają szansę wygrać.

Na przyszłość nie musi event trwać pół roku aby ktoś dołączył.
                Jak ktoś będzie chciał to pojedzie.

Również mogłeś pomyśleć o tym iż długi weekeed teraz i ludzie pewnie coś dodadzą.
                To jedna sprawa

Druga stoperan przysłał ci jakoś 15 czy 20 kwietnia czasy a ty ich nie dodałeś mam na myśli jego poprawki.
                Jeśli już tak ci się nic nie chce robić turniejów zawsze możesz sobie odpocząć nikt ci nie każe robić turniejów na akord :wink:

Komentarz

Hej Thooorn posłuchaj wysylasz mi wiadomość z turniejem chcę wziąść udział a tu patrze zamknięte.

Komentarz

hahaha daj spokój lepiej poczekaj na kolejny event

Komentarz

Lepiej sprawdź datę wiadomości dziecko. Trzeba było nie przespać terminów.

Komentarz

Pracuję...
                      X