Nie ukończyłeś wszystkich krajowych lig. Pierwsza strona Gran Turismo League. Dopiero wtedy będziesz mógł wystartować w międzynarodowych. Nigdy nie widziałem tego komunikatu, ale wyraźnie jest napisane.
Zdecydowanie lepiej idzie mi w GT4 nie wiem dlaczego. Mam większe wyczucie wozu i trasy.
Jak mnie najdzie to spróbuje poprawić i uzupełnić czasy jak nie to zostaje to co jest :wink:
Myślę, że mogę jeszcze poprawić nieco czasy. Dość dawno się nie ścigałem. Ciekawy jestem, o ile sekund szybsze będą ostateczne czasy thooorna i JISAW'a
No witam was. Z moimi wynikami nie będzie zachwytu więc jak będę 4 to też dobrze. Obecnie nie mam neta a owego posta pisze z fona. Czasy będę dodawał co jakiś czas ale jadąc w ciemno to już tak fajnie nie jest. Obecnie jestem w trakcie załatwiania już normalnego i ludzkiego neta.
--------------------------------
Celowo pisze tak proszę o połączenie portów. Wczoraj zabrałem się za sety jeździłem na mid najlepszy czas okrążenia 1:09.8xx i jakoś uzyskuje zbliżone czasy. Okrążenie startowe tutaj zadecyduje. Tak samo na pozostałych trasac.
Komentarz