Wiesz ,wersje NTSC i PAL widocznie dużo robią :/ i to jest nie fair bo wtedy dochodzi do sprzeczek , np. taka wojna toczyła się z uzytkownikiem pagani56 ,który ostatecznie dał do zrozumienia ,że
"Pier*dole nie biorę udziału! Walę to!"
Trzeba na przyszłość ustalać na jakim obrazie mamy rozgrywać turnieje ,bo potem są takie wojny a potem obsmarowują różnymi maściami i wazelinami [dotyczy to wszystkich, nawet i mnie], bo tu leży problem, niestety, to jest już któryś z kolei problem.
Tylko teraz:
- komu by się chciało ściągać wersje PAL czy NTSC
- na nowo przechodzić licencje i medale w tym specjalne auta
- czitowanie save'a nie jest opłacalne bo działa na 10-krotnym odpaleniu ePSXe wyskakuje "Save Data Is Corrupt!"
- ogólnie sporo czasu na to ,żeby mieć wszystko poodblokowywane i pozdobywane
Wilku, wyskoczyłeś teraz jak Filip z konopii. W tym przypadku chodzi o to, że organizator sobie po prostu poszedł/dostał bana. Tu nie było żadnej sprzeczki, wojny, żadnych problemów organizacyjnych, politycznych, religijnych, usterek technicznych, niskiego ciśnienia atmosferycznego, złej pogody, zakłóceń odbiornika. Po prostu organizator zaginął :wink:
Co do wersji gry, nie róbmy turniejów rajdowych, a ograniczenia mocy podajemy tylko takie, jakie są nałożone na dany wyścig w GT2. To, że startuje mało userów ma, wydaje mi się, inną przyczynę. Jaką - nie wiem.
Komentarz