Chyba sobie zartujesz Loki. To mial byc wyscig ze startu, a nie Test Run Oczywiscie organizator slepy jak nietoperz. Nie wierze, ze ze startu zatrzymanego pojechales 8s szybciej samochodem, ktory moze jest tylko niewiele szybszy od Imprezy.
Jesli zrobiles to poprawnie, chce zobaczyc przejazd. W innym przypadku ja wygrywam. Organizator ma zwracac na to uwage!
To był przejazd z wyścigu, nie z test runu na którymś tam kółku... Niestety nie ma możliwości sejwowania replayów i tamten poszedł się walić , ale chyba
mówi samo za siebie... Widzisz tam gdzieś "lap 2/5/15"? jakoś też nigdy nie widziałem na test runie 1ST.
Więc nie wjeżdżaj na organizatora...
Ma po tuningu jakoś niecałe 500koni... Jeżeli nadal sądzisz, że oszukiwałem, robiłem hybrydy, przerabiałem screenshota czy bóg wie co jeszcze to jutro lub pojutrze mogę zrobić przejazd podobny, może trochę gorszy, może lepszy, to zależy jak pójdzie...
Ja chciałbym zgłosić swoje niezadowolenie z tego tytułu że te rundy mogły by dłużej trwać mialem dzisiaj zamiar polatać a tu widzę zakończona runda 1
Może organizator trochę by przeciągnął owe terminy
Mam mieszane uczucia co do czasu Lokiego ale może i faktycznie poleciał tak ostro na tym Fordzie
To moje wpisowe i tez świadczy trochę o prawdomówności Lokiego bo również nie grzebałem w setach ja w samochodach z innego turnieju tylko max docisk :wink:
Ja swój czas wysłałem do Kubana w piątek.
Ji, nie zależy mi aż tak na zwycięstwie w głupim internetowym turnieju aby coś mieszać czy w hybrydyzacji(fajny neologizm) samochodu czy przerabianiu screena... Po prostu mi lepiej idzie na szutrze a Wam na szosie.
Zrobię filmik z podobnym czasem mam nadzieję to dacie mi spokój^^
EDIT:
na szybko, bez muzyki ani nic bo padam na pysk:/ Klik!
Nadmienię, iż mam chyba wersję NTSC U a jak napisał Ji:
Dokładnie wersja NTSC jest bardziej hardcorowa jeżeli chodzi o szutr o tuż w owej wersji jeździmy jak o wodzie na łysych oponach gdy wersji PAL jeździ się jak po asfalcie na normalach
Ja miałem na myśli wersję jap. nie wiem jak jest w twojej wersji ale czasem pomaga takie latanie. W większości wyścigów nawet jeśli będziesz jechał na maxa to i tak będziesz tracił.
Komentarz