Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

będzie mały problem wszystko cacy ale nie znam niemieckiego

Komentarz

1:37.722

Analizujac moje poszczegolne sektory doszedlem do wniosku, iz arcyszybkie kolko, po prostu mistrzowskie byloby na poziomie 1:37.25x-1:37.35x. W pierwszym sektorze ostatnio w kolko tracilem po 0.2s. Z dlugiego luku tez jestem srednio zadowolony. Kolejne 0.1s. Trzeci sektor, a przede wszystkim nawrot troche przespalem z gazem. Tu rowniez 0.1s.

Komentarz

Ja w swoim miałem większe prędkości na wyjściach z zakrętu niż ty

Coś sztywno ci się trzymał może małe LSD? :wink:

Komentarz

Nie, umiejetne operowanie gazem, hamulcem i kierownica :wink:

Najwyrazniej traciles w zakretach

Komentarz

Jak mogłem tracić jak czasem wychodziło 3-5km/h

Chyba pora na nowego pada bo ten czasem mi szopki od stawia zresztą swoje przeszedł.

jeszcze ty miałeś tam uślizg ja nie miałem już bardziej sposobem pulsacyjnym nie mogłem skręcać bo w pole by poszedł robiłem tak aby leciał na maxa w zakrętach.

Dobra już nie becze.
            W następnych się przyłożę z nowym padem.
            Jakoś po driftach zacznę ci łoić skórę aż dupsko ci odpadnie (bez skojarzeń proszę)

Tak poważnie to gratuluje zasłużyłeś na wygraną :wink:

Komentarz

Dzieki :wink: Gdybys nie odpuscil tych paru eventow, walka bylaby duzo ciekawsza.

Komentarz

Wiesz postaram się następnym razem o ile jeszcze w tym tygodniu nie wymyślisz czegoś nowego.

W obecnej chwili jestem zalatany Mycha niedługo rodzi trza więcej w robocie przypieprzać za kasą i tak brakuje mi nawet 1 godzinki na spokojnie przysiąść.
                Wszystkie czasy jakie dodawałem w tym turnieju to były w biegu robione czasem coś wychodziło jak to super do hamowanie a czasem nawet 4 miejsce w danym evencie.

Teraz po części rozumiem pracujących kolegów którzy nie zawsze świecili czasami bo brakowało czasu.

Komentarz

GT2WRS zakonczony. Moze za rok na wakacje ruszy druga edycja.

Dziekuje oczywiscie wszystkim uczestnikom. Co prawda, w jednym evencie max wzielo udzial tylko 8, ale w sumie znalazlo sie 11 chetnych do scigania. To nowy rekord na forum GT2. Gratulacje!

Komentarz

Sorki za brak udziału w ostatnim, ale... warsztat wzywał. Rano wchodziłem, wychodziłem wieczorem i nie chciało mi się po prostu...
                    Gratuluję uczestnikom zajętych miejsc, bardzo miła konkurencja Czasem nie wiedziałem, że da się takie czasy na Controlach zrobić )

Komentarz

Fajnie się jeździło Dobrze, że do eventów nie były wybierane żadne "potwory", bo na pewno bym nie wziął udziału we wszystkich eventach od czwartego. Co do ewentualnej drugiej edycji, nie lepiej będzie jechać w pełni seryjnymi wozami? To znaczy, samochód zostaje dokładnie taki sam, jak przy zakupie, żadnych nowych elementów, zakaz zmian ustawień, nawet opony zostają "seryjne" (normal). Nie ukrywam, że w niektórych eventach zamiast walki z czasem, toczyłem walkę z samym sobą, by jakoś pojechać na tych oponach Ponadto, wtedy będzie można wybierać do eventów także i mocniejsze wozy, bez ryzyka, że odstraszy, bądź zniechęci to innych driverów.

Komentarz

Zastanowie sie nad tym :wink: Samochody napewno beda seryjne, a zakaz jakichkolwiek zmian pozostanie.

Mysle, ze to juz wszystko. Mozna zamknac Panie Kierowniku, a tematy wrzucic do archiwum :wink:

Komentarz

Pracuję...
                        X