Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

Moje czasy na najlepszy okrążeniu to odpowiednio w każdym sektorze: 0:19.5xx, 0:48.8xx, 1:15.8xx. Na mecie 1:40.8.

Początkowo niezbyt dobrze mi się jechało Imprezą, ale w miarę kolejnych pokonywanych okrążeń przyzwyczaiłem się i zacząłem kręcić lepsze czasy. Gdy wykręcałem ostateczny czas, nie czułem już takiej podsterowności, a Impreza rzadko kiedy wchodziła mi w ostrzejsze zakręty bokiem.

Również mam tak, że jak w pierwszym sektorze mam czas gorszy, niż potrzebne minimum, to mi już nie zależy na dalszej części okrążenia. Wtedy albo eksperymentuję z punktami hamowania lub techniką przejścia zakrętu albo po prostu jadę dla funu

Komentarz

Przed nami chyba najtrudniejszy event, napewno najdluzszy jesli chodzi o czasy. Nie ma tu za bardzo miejsca gdzie sobie ulatwic zycie. Trzeba jechac po prostu po torze i tarkach na maximum. Samochod prowadzi sie dobrze. Jest w miare lekki. Zadnego kombinowania i w droge.

Komentarz

Niestety z powodu awarii kompa (piszę z laptopa brata) nie będę mógł uczestniczyć prawdopodobnie w dwóch ostatnich rundach (może w jednej, nie wiadomo). Padł mi dysk twardy, a poza tym planuję już od dłuższego czasu tuning kompa. Niestety, sprzęt się zepsuł (miał prawo, nie miał nic zmienianego od 6 lat), nie wiem do kiedy potrwa brak dyspozycji. Mimo to, bardzo fajnie się jeździło. Mam nadzieję, że będzie więcej takich turniejów. Jeżeli będę do dyspozycji, bardzo chętnie spróbuję. Jesteście bardzo dobrymi konkurentami. Jeszcze raz sorry wielkie.

Komentarz

Lubię Grand Valley Speedway i M30, ale coś mi nie idzie, będę w tym evencie cienki jak pupa węża...
          dzajkelmekson ja latam na netbooku lenovo s10, więc jakbym miał nakręcić filmik to chyba tylko telefonem/aparatem... ;x

Komentarz

Zamieszczone przez DevilZ
            Lubię Grand Valley Speedway i M30, ale coś mi nie idzie, będę w tym evencie cienki jak pupa węża...
            Dokładnie tak samo myślałem w poprzednim evencie, a skończyłem na drugim miejscu :wink:

Komentarz

Tylko szczerze... ja na Real life to jeździłem praktycznie tylko jak sobie D1 użądzałem... ;x
              A tutaj trzeba się szybko przeszkolić... ;] :mrgreen: taa wiem, wstyd się przyznać...

Komentarz

GT2WRS jest juz na finiszu. Panowie, krecimy czasy. Chce tu zobaczyc jak najwiecej osob

Komentarz

Ruszać tyłki, jeździć... już widzę thooorn, że zaraz mnie wyprzedzisz, miałeś dobre wyjście na prostą 218km/h...

Komentarz

To moje kolko to bylo calkowicie zapoznawcze. Nawet popelnilem pare bledow, ale dodalem, by inni tez zaczeli jezdzic. Poprawic oczywiscie poprawie. Mozna pojechac duzo szybciej niz 2:18. Moze jutro...

Komentarz

It's a long way to the top (if You wanna win this event)...

Komentarz

Dobrze wiem, że można cały czas pierwszy i 2gi nawrót rozwalam... i oczywiście wyjście z tunelu na most...

Komentarz

Czyli w sumie trzy wazniejsze miejsca na torze, od ktorych zalezy czas okrazenia. Keep focus. Mniej znaczy wiecej.

Komentarz

Z zejsciem ponizej 2:16 nie powinno byc wiekszych problemow. Pozniej moze byc juz duzo trudniej. M30 lubi palic gume.

Komentarz

Szczerze... nie chce mi się... mój czas chyba zostanie taki jaki jest ;]

Komentarz

Czy ja bym mogła sobie tak rekreacyjnie pojechać z wami? :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X