Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)
La Grand Finale
Honda S2000 & Apricot Hill Speedway
Licze na wasza obecnosc w finalowym evencie Gran Turismo 2 Weekly Race Series. W miare mozliwosci chcialbym, aby kazdy z was swoj najlepszy wynik w tym evencie udokumentowal filmikiem.
Nie musze chyba mowic, ze chodzi tu przede wszystkim o szykane. Zabronione jest ciecie szykany poza torem. Od tego macie tarki. Minimum dwa kola na torze/tarce musza sie znajdowac przez caly czas.
Spoko, tylko, czy mogę nagrać filmik aparatem? Bo mój netbook na bank nie pociągnie frapsa... ;] :mrgreen:
BTW fajne zestawienie samochodu i toru :wink:
PS i może wrzućmy z jednego screena tak, żeby inni wiedzieli, czy mają jeszcze bardzo mocno walczyć nad swoją formą, czy są poza konkurencją... ;] :mrgreen: ?
Moze to byc nawet kamera, ale film powinien byc czytelny. Do kompresji polecam program Format Factory i formaty .mkv i .rmvb. Rozdzielczosc 1280x720 HD i bitrate 1600-2400. Plik zajmie najwyzej 50MB, a jakosc dobra.
Również nagram przejazd cyfrówką. Jakość powinna być znośna, czas widoczny. Fraps nagrywa mi Gran Turismo z jakimś dziwnym bugiem. Inne gry normalnie kręci.
A jednak wystąpię w Grand Finale. Mój komp jest świeżo po tuningu. Zainstaluję potrzebne rzeczy, a potem zabieram się do ściągnięcia ePSXe wraz z Gran Turismo 2. Skopię wam tyłki x)
Komentarz