Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)

Zwalniaj, pulsacyjnie obchodz sie z gazem i hamulcem. Nie wciskaj do oporu, bo albo zblokujesz kola, albo cie obroci. Obchodz sie z nim jak z jajkiem. Pocwiczysz, przyzwyczaisz sie do slabszej przyczepnosci. Zrob wiecej kolek.

Komentarz

czy w tym jaguarze mozna zmieniac docisk i zawieszenie?
      Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Wszelki tuning i zmiana ustawien, nawet najmniejszych, sa surowo zabronione. Regulamin mowi o tym jasno i wyraznie. Niesubordynowanych bedziem karac dyskwalifikacja.

Komentarz

Jak wcześniej było mówione nic nie wolno zmieniać.
          Jeśli chodzi o samochód jest trochę bardziej nerwowy od forda ale nie jest aż tak tragicznie i jestem na dobrej drodze do zbliżenia się do tego czasu w Fordzie GT 69'

viewtopic.php?f=24&t=5330&st=0&sk=t&sd=a&start=15

Komentarz

tak tez myslałem ale spoko, ten wóz to nie moja bajka... Thoornie myślałeś o jakimś muscle car w dalszych wyścigach?
            Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Dobra, ja już nie startuje dalej.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                Dobra, ja już nie startuje dalej.
                Szkoda

Zamieszczone przez stoperan
                Thoornie myślałeś o jakimś muscle car w dalszych wyścigach?
                Staram sie uzywac samochodow o roznej specyfikacji, by kazdy mogl pokazac sie z jak najlepszej strony. Muscle Cars tez moga sie pojawic w najblizszych eventach. Przypominam jednak, ze to zwyciezca poprzedniego eventu wyznacza kolejny (samochod i tor). Nie jest powiedziane, ze to ja za kazdym razem bede mogl to zrobic.

Komentarz

zszedłem już poniżej 1:27 :wink:

Komentarz

Szkoda, ze nie udowodniles tego

Edit1: 2.sierpnia 2010 10:30

Lexus IS 200 jest do kupienia w salonie Toyoty. Jest to nowy samochod. Ma okolo 160hp i wage 1340kg / 2954lbs. I4 DOHC 1998cc. Oczywiscie zadnego tuningu czy zmian ustawien.

Na torze Midfield w niektorych miejscach znajduja sie wybetonowane miejsca. Chodzi tu przede wszystkim o tunele. Te miejsca rowniez naleza do toru, wiec mozna z nich korzystac. Prosze tylko, zeby przy wjezdzie na nie lub zjezdzie z nich nie scinac drogi po trawie. Jesli trzy kola znajda sie poza torem, okrazenie jest niewazne. Prosze sie stosowac do zasad i regul okreslonych w regulaminie.

Komentarz

Wysłałem do 4 osób w razie czego i zachęciłem do udziału w turnieju [w filmiku po PL i EN]. Może to coś zdziała.

Filmik jakby co Nie będę tutaj zapodawał linka.

P.S. - SpyroGT to moje drugie konto ,specjalne do cup'ów w GT.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Chyba sobie kpisz. Ponad 3s szybciej? Ten samochod napewno byl tuningowany. Jezdzilem juz sporo po tym torze, analizowalem najlepsze czasy sektorow i wg mnie 1:33.5 to istny max, a Ty robisz 1:30.9.

Komentarz

Zaraz dam filmik z dowodem ,że nie oszukuję, sprawdzałem nawet podobny model ,a nawet dwa, jeden ma 160PS ,a drugi 210PS ,natomiast Lexus IS 200 ma 155PS i jest najsłabszy z tych "Altezzo-podobnych" aut.

Wychodzi na to ,że japoński GT2 jest dużo lepszy od amerykańca czy europejczyka i nic na to nie poradzę ,że tak wychodzi a nie inaczej ,więc dlatego zamieszczę tutaj link z filmem ,który pokazuję co ja robiłem po kolei ,nawet pokazuje podobne do Lexusa auta i ich napędy, moc... zresztą sami zobaczycie.

http://www.youtube.com/watch?v=o6WCScF3dv4 < proszę bardzo.

Są 3 twierdzenia [cztery ]:

- coś mnie olśniło tak mocno ,że zacząłem grać tak dobrze jak w GT1
                          - japońska wersja GT2 jest nie zgodna ,więc na przyszłość proszę zaznaczyć z jakiego obrazu [w sensie pochodzenie] mamy grać ,czy to PAL,NTSC-JAP, lub NTSC-U/C
                          - wam się najzwyczajniej nie chciało za bardzo i wykręciliście taki czas a nie inny i wam się wydaje ,że 1:33.5 jak to thooorn napisał max wysilku
                          - ktoś ma czwarty wariant?

Komentarz

Ja mam czwarty wariant. A brzmi on następująco: opony normal :wink:

Komentarz

Wilkowi nalezy sie dyskwalifikacja, bo...

Wszelkie odstepstwa (od regulaminu) groza dyskwalifikacja z GT2WRS
                              ale...

Komentarz

Powiem tak,

Na pierwszym zakręcie nie da się wejść 115km/h dlatego gdyż wejdę z taką prędkością to przez 3/4 zakrętu praktycznie jest ta sama, dopiero przy wyjeździe zaczyna zyskiwać od 116 do 122 no i prosta ,szykana max 152km/h więcej się nie da ,znów prosta i w prawo , pierwsza część zakr. 116km/h ,druga prawie 108km/h , kawałek prostej na to żeby szybko ustawić auto do kolejnego zakrętu , 1/4 przejeżdżam w 118km/h, środek zakrętu to ok. 110km/h i tak trzymam, przy wyjeździe blisko 117km/h prosta ,kawałek szykany i teraz hamulec ze 165km/h na 70km/h ciasno do zakrętu w lewo ,przy wyjeździe 80km/h blisko , kolejna szykana pod górę ,pierwszą część przy prędkości 117km/h ,potem 120-21km/h no i prosta , rekord max pręd. to 183km/h niespełna i czas tak jak widać na screenie.

Komentarz

Pracuję...
                                X