Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series (GT2WRS)
Panowie, zostaly trzy dni. Poprawiac swoje czasy. Kto jeszcze nie dolaczyl do tego eventu, ma jeszcze na to szanse. Oczywiscie, kazdy moze wystartowac w kolejnych eventach.
Nienawidzę opon Control. Niby czasy okrążeń są zbliżone do rzeczywistych, ale wątpię, by w realu samochody były tak podsterowne, tak wyjątkowo kiepsko się prowadziły. Dzisiaj spróbowałem poprawić czas, ale sobie odpuściłem, nie ma sensu.
Też mi trudno sobie wyobrazić takie prowadzenie w realu ale cóż . . .jest trudniej. Panowie dajcie jakiś mały briefing jesli chodzi o GT2. Co się dzieje. Co w planach. W czym pojechać itd. itp. Jak możecie. . .
Samochody w rzeczywistosci sa jeszcze wolniejsze i mniej przyczepne. Porownywalem kiedys czasy GT40 '66 Gulf'a na Laguna Seca. Najlepsze czasy z GT2 byly o pare sekund szybsze.
Stoperan, aktualne turnieje to te, ktore nie sa zamkniete. Wiekszosc z nich nie ma jednak ograniczenia czasowego. W GT2 KOC juz nie wystartujesz, bo zapisy trwaly do 1lipca. Limit posiada GT2 Split/Sector. Zapraszam oczywiscie do udzialu we wszystkich. Przeczytaj uwaznie ich regulaminy i startuj.
Dzięki! Co do GT40. . . Hmm czy ten w GT2 jest z 66 roku? Kiedyś oglądałem taki film dok z 2000r, w którym pokazywali proces tworzenia tego gt40 opierając się na pierwzowzorze z lat 60ych
Komentarz