Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GT2 KOC
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Re: GT2 KOC
http://img839.imageshack.us/i/gt2sttcer ... ooorn.jpg/
GT2-STT-Cerbera4.5-thooorn
Koniec. Kolejna runda ja, Toyo i Wilku666. Jisaw nie dotarl. 4th miejsce.
Komentarz
-
Wyniki 2 rundy
Dowody:
- JISAW >> klik!
- Toyo >> klik!
- thooorn >> klik!
- WiLkU666 >> klik!
Zwycięzcą został Toyo, który przebił Mistrza GT2 o 183 tysięcznewalka łeb w łeb, koło w koło i jednak! Toyo! Komentatorzy omal orgazmu nie doznali z powodu tak zaciekłego pojedynku o 1 miejsce. Jeszcze przed 18oo dnia 17 sierpnia 2010 thooorn przegrywał z WiLkU666 o przeszło 1 sekundę! Treningi zrobiły swoje i wyszło, że przechodzi dalej z rezultatem 3:55,718 zajmując 2 miejsce i niewiele przegrywając. Równie szybko i wściekle było w walce o 3 miejsce,JISAW jechał też bardzo równo z Wilkiem ,ale niestety sekwencja biegów na prostej zrobiła swoje i JISAW wygrał pojedynek przechodząc dalej do kolejnego etapu, natomiast WiLkU666 odpada z rywalizacji i będzie spoglądał z góry na wasze poczynania. Została najlepsza trójka graczy Gran Turismo ,pytanie powstaje kto tym razem odpadnie w trzeciej rundzie turnieju Gran Turismo 2 KnockOut Cup w pierwszym tego typu evencie w historii granturismo.pl, 3mam za was kciuki i bardzo zaciętej rywalizacji między wami ,będzie ciasno ,a nawet bardzo i chyba będą się tu liczyć ułamki tysięczne a nie setne
A ja jedynie mogę pogratulować wam elicie bo przecież macie większy fach w ręku ,gracie grubo z 10 lat w GT2 ,a ja zaledwie drugi rok ,więc przegrywając z JISAWem ledwie 29 tysięcznych było i tak dla mnie dobrą wiadomością ,że powoli rosnę w siłę i być możę kiedyś stawię czoło tym najlepszym by napsuć im trochę tej rządnej krwi.
Powodzenia w Rundzie numer 3.
Nadal nie wierzę ,że przegrałem o 29 tysiecznychale to jest gra i może się wszystko wydarzyć, trzeba być gotowym na niespodzianki tego typu i pamiętać ,że nie ważne kto jest szybszy, ważne kto jest mądrzejszy.
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Komentarz
-
Widać kiedy było dostarczone, więc nie widzę tutaj nic podejrzanego.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
-
Wszystko ok, tylko w filmiku zamiast pisać o thooornie jako Mistrzu Gran Turismo 2 w Polsce, mogłeś napisać Mistrz Gran Turismo 2 na forum. Bo osobiście nie słyszałem, żeby thooorn startował w Mistrzostwach Polski Gran Turismo 2 :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez WiLkU666
Zwycięzcą został Toyo, który przebił Mistrza GT2 o 183 tysięcznewalka łeb w łeb, koło w koło i jednak! Toyo! Komentatorzy omal orgazmu nie doznali z powodu tak zaciekłego pojedynku o 1 miejsce. Jeszcze przed 18oo dnia 17 sierpnia 2010 thooorn przegrywał z WiLkU666 o przeszło 1 sekundę! Treningi zrobiły swoje i wyszło, że przechodzi dalej z rezultatem 3:55,718 zajmując 2 miejsce i niewiele przegrywając.
Komentarz
-
始めましょう!誰がこの時間を落ちるのだろうか?
Hajimemashou! Dare ga kono jikan o ochiru nodarou ka?
Medal:
GT Euro League
GTのヨーロッパリーグ < tłumaczenie z translate.google.pl
Tor:
Rome Circuit
ローマサーキット < translate.google.pl
Auto:
Lotus 111R
Ulepszenia:
wszystko + sportowa modyfikacja
Ustawienia:
Fabryczne!
Dowód na udowodnienie swojego rezultatu:
screen[format PNG lub JPG/JPEG]/filmik[AVI, XVID, DIVX, MP4, WMV, RVMB]
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
W PAL jest tylko 111S
http://img3.imageshack.us/i/gt2kocgtell ... sthoo.jpg/
GT2KOC-GTEL-Lotus111S-thooorn
Skrzynia jest za krotka.
A .mkv juz nie? Zauwazylem ostatnio, ze .rmvb i .mkv sa do siebie bardzo podobne jakosciowo przy prawie identycznej, wysokiej kompresji. 2min 720p zajmuje mniej niz 30MB przy bitrate 1600, a jakosc jest naprawde zadowalajaca.
Komentarz
Komentarz