Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT2 KOC

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT2 KOC

http://www.voila.pl/471/j4y59/index.php?get=1&f=1
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

http://img839.imageshack.us/i/gt2sttcer ... ooorn.jpg/
      GT2-STT-Cerbera4.5-thooorn

Koniec. Kolejna runda ja, Toyo i Wilku666. Jisaw nie dotarl. 4th miejsce.

Komentarz

Szkoda ze to juz koniec myslalem ze dluzej to trwac bedzie. Wczoraj bylem do 19 w pracy jak wrocilem nie bylo szans na odpalenie GT2 nastepnym razem sie odegram.

Komentarz

Wyniki 2 rundy

Dowody:
          - JISAW &gt;&gt; klik!
          - Toyo &gt;&gt; klik!
          - thooorn &gt;&gt; klik!
          - WiLkU666 &gt;&gt; klik!

Zwycięzcą został Toyo, który przebił Mistrza GT2 o 183 tysięczne walka łeb w łeb, koło w koło i jednak! Toyo! Komentatorzy omal orgazmu nie doznali z powodu tak zaciekłego pojedynku o 1 miejsce. Jeszcze przed 18oo dnia 17 sierpnia 2010 thooorn przegrywał z WiLkU666 o przeszło 1 sekundę! Treningi zrobiły swoje i wyszło, że przechodzi dalej z rezultatem 3:55,718 zajmując 2 miejsce i niewiele przegrywając. Równie szybko i wściekle było w walce o 3 miejsce,JISAW jechał też bardzo równo z Wilkiem ,ale niestety sekwencja biegów na prostej zrobiła swoje i JISAW wygrał pojedynek przechodząc dalej do kolejnego etapu, natomiast WiLkU666 odpada z rywalizacji i będzie spoglądał z góry na wasze poczynania. Została najlepsza trójka graczy Gran Turismo ,pytanie powstaje kto tym razem odpadnie w trzeciej rundzie turnieju Gran Turismo 2 KnockOut Cup w pierwszym tego typu evencie w historii granturismo.pl, 3mam za was kciuki i bardzo zaciętej rywalizacji między wami ,będzie ciasno ,a nawet bardzo i chyba będą się tu liczyć ułamki tysięczne a nie setne A ja jedynie mogę pogratulować wam elicie bo przecież macie większy fach w ręku ,gracie grubo z 10 lat w GT2 ,a ja zaledwie drugi rok ,więc przegrywając z JISAWem ledwie 29 tysięcznych było i tak dla mnie dobrą wiadomością ,że powoli rosnę w siłę i być możę kiedyś stawię czoło tym najlepszym by napsuć im trochę tej rządnej krwi.
          Powodzenia w Rundzie numer 3.

Nadal nie wierzę ,że przegrałem o 29 tysiecznych ale to jest gra i może się wszystko wydarzyć, trzeba być gotowym na niespodzianki tego typu i pamiętać ,że nie ważne kto jest szybszy, ważne kto jest mądrzejszy.

Komentarz

Jisaw w rundzie 3? Czy ja o czyms nie wiem, czy ktos tu po za konkursem dostaje fory? Deadline byl wczoraj o 23:59, a screenu Jisawa nie bylo. Jedyne wyjasnienie to dodanie po czasie.

Rzadam wyjasnienia

Komentarz

Ja czas wyslalem w niedziele na pw. Do wczoraj bylem święcie przekonany że się nie dostalem bo mialem wrazenie ze mialem czas 3:57.xxx ale byl taki jaki jest. Thooorn mi nikt fory nie musi dawać. Dam kopie mojego pw jak wróce z roboty.

Komentarz

Widać kiedy było dostarczone, więc nie widzę tutaj nic podejrzanego.

Komentarz

Jak widac to byl piatek a nie sobota czy niedziela tak jak mi sie zdawalo.

Komentarz

WiLkU666 - K.O! 4th/5th
                    Filmik chyba jak na razie najlepszy

Komentarz

Wszystko ok, tylko w filmiku zamiast pisać o thooornie jako Mistrzu Gran Turismo 2 w Polsce, mogłeś napisać Mistrz Gran Turismo 2 na forum. Bo osobiście nie słyszałem, żeby thooorn startował w Mistrzostwach Polski Gran Turismo 2 :wink:

Komentarz

Biorąc pod uwagę, że nie ma innych, to czemu nie? Wiem, że nie mamy autoryzacji, ale póki Sony śpi
                        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666

Zwycięzcą został Toyo, który przebił Mistrza GT2 o 183 tysięczne walka łeb w łeb, koło w koło i jednak! Toyo! Komentatorzy omal orgazmu nie doznali z powodu tak zaciekłego pojedynku o 1 miejsce. Jeszcze przed 18oo dnia 17 sierpnia 2010 thooorn przegrywał z WiLkU666 o przeszło 1 sekundę! Treningi zrobiły swoje i wyszło, że przechodzi dalej z rezultatem 3:55,718 zajmując 2 miejsce i niewiele przegrywając.
                          Zadne tam treningi. Wystarczylo przejechac w miare sensowne i bez bledow trzy okrazenia. A, ze wygrac nie musialem, by awansowac do kolejnej rundy, wiec ten wynik wystarczyl. Oczywiscie wolno to nie bylo. Toyo pojechal swietnie. Zeby poprawic jego czas, musialbym juz troche wiecej pojezdzic.

Komentarz

Co z kolejna runda?

Komentarz

始めましょう!誰がこの時間を落ちるのだろうか?
                              Hajimemashou! Dare ga kono jikan o ochiru nodarou ka?

Medal:
                              GT Euro League
                              GTのヨーロッパリーグ &lt; tłumaczenie z translate.google.pl

Tor:
                              Rome Circuit
                              ローマサーキット &lt; translate.google.pl

Auto:
                              Lotus 111R

Ulepszenia:
                              wszystko + sportowa modyfikacja

Ustawienia:
                              Fabryczne!

Dowód na udowodnienie swojego rezultatu:
                              screen[format PNG lub JPG/JPEG]/filmik[AVI, XVID, DIVX, MP4, WMV, RVMB]

Komentarz

W PAL jest tylko 111S

http://img3.imageshack.us/i/gt2kocgtell ... sthoo.jpg/
                                GT2KOC-GTEL-Lotus111S-thooorn

Skrzynia jest za krotka.

A .mkv juz nie? Zauwazylem ostatnio, ze .rmvb i .mkv sa do siebie bardzo podobne jakosciowo przy prawie identycznej, wysokiej kompresji. 2min 720p zajmuje mniej niz 30MB przy bitrate 1600, a jakosc jest naprawde zadowalajaca.

Komentarz

Pracuję...
                                X