Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Biesiadnik

Dzisiaj krótka sesja Mugena CRX ... :wink: I trochę zabawy z PS... Sami oceńcie... :wink:

Przed...

Po...

Komentarz

Bardzo podobaja mi sie te ujecia :wink: Tak trzymaj... Fota przerobiona jak z innej bajki. Niestety, zdradzaja ja te poszarpane krawedzie.

Komentarz

Poprawiłem trochę krawędzi ale już nie miałem siły na więcej... :wink: Kiedyś zrobię fote tak na 100%... Przy tej siedziałem jakieś 30min... :wink:
        Dzięki za ocenę... :wink:

Komentarz

Trzecia jest naprawdę rewelacyjna
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Trzecia jest naprawdę rewelacyjna
            Tak to prawda wyszła całkiem fajnie.

Niestety reszta całkiem do kitu. Głównie przez tą dziwną pixeloze. W emulu zmień na większą rozdziałkę bo obróbka i wyostrzanie na tak poszarpanych krawędziach nie wygląda dobrze

Komentarz

Jesli pominiecie jakosc grafiki to zobaczycie, ze to na prawde fajne ujecia.

Komentarz

nic dodać nic ująć

Komentarz

Dzięki...
                  Ciężko się zastanawiałem jeszcze nad tym zdjęciem do konkursu...

Lepiej zjedź mu z drogi... :

Komentarz

czy ta fotka mi się podoba? i tak i nie...
                    TAK - genialnie uchwycone w idealnym momencie (samochód nie "uciekł" kamerze), podoba mi się kolor BMW, wogóle zdjęcie pokazuje to co powinno czyli przepych...
                    NIE - "za mało cukru w cukrze",czyli zbyt mało samochodu widać, ja wolę pokazać jak najwięcej fotografowanego obiektu, by można było "nacieszyć oko", ale to tylko widzimisię amatora więc się nie przejmuj :wink:

ogólnie fotka bardzo fajna, ze świetnym ciepłym filtrem...

Komentarz

Biesiek nie obraź się ale fotka jest ochydna strasznie to wyszło.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Spoko, przecież nie każde zdjęcie musi się wam podobać... :mrgreen:
                        Tylko coś więcej proszę.. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Spoko, przecież nie każde zdjęcie musi się wam podobać... :mrgreen:
                          Tylko coś więcej proszę.. :wink:
                          W sensie uzasadnienia?

Hm to ujęcie niby fajne ale ukazuje wielkie braki w grafice wszyscy wiemy ze PSX to już wiekowa maszynka i nawet najlepszy komp nie uczyni cudu.
                          Osobiście robiąc screeny wybieram sety w których auto prezentuje się najlepiej czyli ujawnia jak najmniej tych niedoskonałości. Wtedy lekki dotyk gimpa i mamy całkiem zaskakujący efekt.

W tym zdjęciu zawarte są wszystkie niedoskonałości modelu...widać "sklejanie" karoserii,pixeloze grilla i nierówność przedniego zderzaka. Otoczenia się nie czepiam bo na to z reguły wpływu nie mamy. Do tego ten filtr...miał imitować zachód słońca a zrobiła się mało przyjemna "pomarańcza".

Mam nadzieje że nie przejmiesz się tym za bardzo. Wolę powiedzieć szczerze niż cukrować bez sensu, w końcu ten Topic polega na ocenianiu fot :wink:

Komentarz

Ogólnie to twoje fotki są nienajgorsze ,ale mógłbyś się pozbyć tej pikselozy.

Świetne modyfikacje ,chodzi mi o 1 i 3 ,z kieszonkową rakietą na czele
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
                            X