Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Biesiadnik

No więc i ja coś przedstawię...
    Na razie na początek jedno auto i 3 zdjęcia jako że dopiero zaczynam grać od początku, bo stare zapisy poszły się je..ć...
    Tylko nie bić... :mrgreen:

Masakra z tymi pikselami... Przesiąść się z GT5P na GT2... :mrgreen:

Re: [Zdjęcia] Biesiadnik

1. ot takie, nic ciekawego
    2. to juz lepsze
    3. najlepsze w sesji, calkiem ciekawe :wink:

Ps. Poczytaj temat EMULACJA GT2 na PC, bo straszna pikseloza Na poczatek zwieksz rozdzielczosc. Jak najwieksza, tyle, ile Twoj komp uciagnie. Zobaczysz, dziala cuda.

Komentarz

Oj, oj grafika rzeczywiście porażająca. Ale to da się ustawić :wink:

Ogólnie zdjęcia prezentują się dobrze (pomijając grafikę), drugie i trzecie foto bardzo dobre.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Ps. Poczytaj temat EMULACJA GT2 na PC, bo straszna pikseloza Na poczatek zwieksz rozdzielczosc. Jak najwieksza, tyle, ile Twoj komp uciagnie. Zobaczysz, dziala cuda.
        Dzięki, co nieco pozmieniałem... Grałem na rozdzielczości 320x... Już mam 1024x768, i ustawienia niby na High... ale dużo ten mój szrot to nie uciągnie... :wink:

Komentarz

Mała różnica...
          Myślałem jeszcze nad tymi dwoma zdjęciami... Ale do konkursu poszło to co poszło... :wink:

Komentarz

Pierwsze 3 to PiXelOwe JaaarmarKi tad da da da
            Z czego 3 najlepsza głównie mam na myśli set-Ta da da da daaaa.

Next:
            Różnica w grafice ogromna jak widzisz emu robi swoje
            2-Bardzo dobra. Gdzieś kawałek Szwabskiego Golfa ale to się wytnie...ta da da da da blaszane zegarki ta da da da da.

Koguciki na druciku ta da da da da.

Nie zastanawiałem się jakie auto wybierzesz ale jak ujrzałem to wcale się nie zdziwiłem Mogłem to przeczuwać. Swoją drogą sam ostatnio ją kupiłem i? Qwa co to jest "Civic Crx" przecież to dwa osobne modele a tu to jedno auto właściwie Crx.
            Przy dobrym driverze bierze mocniejsze wózki mimo ze ma swoje nie całe 160BHP to spokojnie może stawać do rywalizacji z większością 200konnych bryk :wink:

Ogólnie nieźle

Komentarz

Hah, widac roznice :wink: Zdjecie nr 1 gniecie wszystko, co do tej pory wycykales. Wiesz, nie, zebym cos sugerowal. :wink:

Komentarz

Dzięki, dzięki... Wyboru raczej nie miałem... Jedyne auto jakie mam w garażu to ta "Civic CRX" :mrgreen:
                thooorn, coś sugerujesz ? :mrgreen: Nie no typu nie zmienię ... Zostaje jak jest... :wink:

Komentarz

Panowie ! ( i Panie... :mrgreen: )
                  Dobra wiadomość... "Odzyskałem" stare zapisy gry... Więc w końcu mogę ruszyć do przodu...
                  Więc dwie krótkie sesje...

I jeden z najpiękniejszych samochodów jakie powstały...

Myślę że nie są najgorsze... Czekam na wasze opinie...

Komentarz

Supra
                    1-Takie intro.
                    2-Ładnie takie sety dobrze wyglądają
                    3-Nudy
                    4-Bardzo dobrze bez szału ale miłe dla oka.
                    5-Zwyczajnie
                    6-Sam nie wiem ale raczej pozytywnie.

Dodge
                    1-Intro
                    2-Nastrojowo
                    3- Gangsta.
                    4-OK.
                    5.OK
                    6-Interesująco.
                    7-Genialna! Niby nic wielkiego ale najlepsza z sesji! Super to uchwyciłeś.

Komentarz

Witam ! Myślę że poczyniłem pewne postępy... Dlatego chce wam przedstawić najnowszą sesje Integry... Tam gdzie się dało usunąłem zbędne napisy itp, jednak nie wszędzie dało się to łatwo zrobić a nie chce mi się siedzieć godziny nad usuwaniem głupiego napisu... Czekam na wasze oceny...

Komentarz

Widać że Twój komp nie kryje miliardów Hz i niestety niema siły korygować grafiki PSXa aleeeee wcale nie przeszkadza Ci to robić bardzo dobrych zdjęć.

Cała sesja jest ładna i sympatyczna ale moje faworyty to:
                        2,4,6-Super wyszły. Gdyby to było na moim kompie i nutka Gimpa-Ideał :mrgreen:

Komentarz

Sesja calkiem udana. Podobnie jak Dreadlock... 2,4,6. Nr 3 wg mnie zasluguje tez na uznanie :wink:

Komentarz

Wiesz co... z Pc to nie mam pojęcia... Informatykiem nie jestem.. Może da się więcej wycisnąć ale wątpię... Procesor to chyba Athlon 3600 512Ram ( było 700 ale jedna kość się spaliła ? ) i karta 128 jakiś Radeon chyba 9250... Więcej rzeczy nie wiem... :wink: Ale zdjęcia i tak robi mi się przyjemnie Wyobrażam je sobie w GT5...
                            Dzięki za opinie ...

Komentarz

Ja też nie
                              Ale komp jak na GT2 to własnie nie jest zły i ogólnie wydaje mi się że więcej byś z tego wycisnął.
                              EOT

Czekamy na kolejne :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X