Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim autem zaczynaliście w Gran Turismo 2???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim autem zaczynaliście w Gran Turismo 2???

Zamieszczone przez thooorn
    Nie wiem jakim cudem Twoj 500R osiagnal prawie 130km/h z 21hp. Przed chwila kupilem identycznego, dokupilem te same elementy i z gazem w podlodze na prostej startowej na Tahiti Road osiagnalem z wielkim trudem 117km/h jadac za jakims bialym maluchem. Bez tunelu aero na przeciwleglej "prostej-luku w lewo" bylo 114km/h. Jak dla mnie to troche dziwne.
    ja tylko dlatego byłem trzeci i wyciągnąłem prawie 130km/h miejscami bo
    -bo miałem napęd pchający złożony z Yarisa, Wagona R i z Lupo
    -bo chwile przed metą Honda Logo użyczyła mi tunelu aerodynamicznego
    -a na tym zakręcie po długiej prostej z górki, rozpędziłem się i (wtedy też jechałem za tunelem aerodynamicznym) jak inni zwalniali, to ja na chama wbiłem się na pierwsze miejsce, ale niestety Subaru, Honda pouciekali mi z mojej blokady, i w tak o to podstępny sposób byłem trzeci.

Komentarz

W tej wypowiedzi nie ma żadnej złośliwości, ale trochę dziwne wydaje mi się to, że na linii mety 500R ma prędkość 125 km/h i obroty 4500 rpm, a przy wchodzeniu w pierwszy zakręt ma dokładnie tą samą prędkość i dokładnie te same obroty.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
        W tej wypowiedzi nie ma żadnej złośliwości, ale trochę dziwne wydaje mi się to, że na linii mety 500R ma prędkość 125 km/h i obroty 4500 rpm, a przy wchodzeniu w pierwszy zakręt ma dokładnie tą samą prędkość i dokładnie te same obroty.
        Potem już mnie wszyscy co pchali wyprzedzili no i cóż nie chciał już więcej iść , a jak się rozbujał to i tak mu zostało póki gazu komputer nie puścił.

Komentarz

Czyli pchali cie :mrgreen: Ok. To jest mozliwe :wink:

Komentarz

Ogólnie mimo wszystko odradzam kupno 500R na początku gry.

Komentarz

Skyline GTS25 Type S R32 '91 (187hp, FR). Zawsze nim zaczynalem. Ostatnio szukalem czegos innego na poczatek. Moc max. 197hp (wyscigi w GT League). Mazdy sa za mocne (+200) i drogie.

Komentarz

Trochę dziwie się, że nie ma w South City żadnego wózka poniżej 1.000.000.

Komentarz

Pewnie bylyby gdyby GT2 powstalo w Stanach... Tak samo w North czy East. W North mielibysmy mase uzywanych golfow :mrgreen: Tak nawiasem. Szkoda ze nie ma Golfa I GTI

Komentarz

Gratuluje Adrian-kurde1 ,3.miejsce to jest świetny wynik jak na "Mikrusa" ,opracowałeś świetną strategię ,spróbuję i ja ,zobaczymy czy coś się da z tych 21HP wyczołgać i chętnie kupie ,ale spoko ,mam full kasy bo zbierałem ,także starczy mi na super auta ,nawet na 6 sztuk Suzuki Escudo Pikes Peak Race.
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Za nim mi się udało na 3 miejsce chociaż doczołgać, to przed tym było 11 prób .

Komentarz

Za pierwszym razem kupiłem Skyline R32 który po dość gruntownym tuningu był strasznie podsterowny, aby to wyeliminować przeba było grzebać w aerodynamice (co prócz koszmarnego wyglądu zostawiało pewien niedosyt ). Za drugim razem zakupiłem jakieś cztero drzwiowe, cztero napędową Mazde Protege GT-X. Póżniej szybka przesiadka w P-R-Z-Ecudownego Legacy 4x4 w kombiaku i jakoś poleciało

witam na forum

Komentarz

Witam.
                          Pierwsze auto jakie kupiłem w Gt2 to Mazda RX7.

Komentarz

Mazda RX7 infini . To byly czasy :wink:

Komentarz

Na RX 7 nie można nażekać
                              ale ja i tak zaczynałem hondą99' civic albo prelude98'

Komentarz

W demie GT2 była kategoria Used Cars w każdej marce, szkoda że to usunęli, bo było to naprawdę ciekawe ...

Ja zawsze zaczynam starą Suprą :wink:
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X