Pierwszy raz jak zaczynałem grę to Supra Twin turbo.
Później kilka razy coś mniejszego dla checy, a ostatnimi czasy to zaczynam ze stanem Spoon S2000 i Dodge Concept Car...
Pierwszy raz to Fiat 500.Myslalem ze used car to znaczy "usun samochod" XD. Potem Nissan skyline R32.5 j cos tam, cos tam... Inne dobre auta to Toyota supra, Mazda Rx-7 infini III Cabrio '90 (chyba tak).
spoon S2000 - za licencję B na złoto... ale to w wersji PAL, jak miałem japońskie NTSC to nie wiedziałem co znaczą te znaczki wiec na wyczucie + metoda prób i błędów - kupiłem Fiata 500... ZONK! - kasowanie save'a i od nowa - potem Toyote Celice GT-Four '92 czy coś w tym stylu - +200KM + 4WD
i generalnie tym się jeździło, aż do wygrania Nissan'a Skyline Silhounette Formula R30 potem Unisia GTR i GT40... na "40" się dorabiało Escudo i po rywalizacji
Założe się, że będę oryginalny w tym temacie. Ja zaczynałem Nissanem Primierą GT 90, zawsze w kolorze Blue jakiś tam. Po prostu to auto przypadło mi do gustu i tak już będzie. I sorry, że odgrzewam temat, ale nie mam gdzie pisać.
Dawniej za każdym razem ciemnozielona Toyota Supra Twin Turbo, rzeźba w Sunday Cup, powolne zdobywanie Cr i przechodzenie licencji. Jak przesiadłem się na ePSXe zacząłem od Hondy Civic 3door Si '93, a za drugim razem od Toyoty GT-ONE '99 ;]
Przygodę z GT2 zaczynałem za pierwszym razem za sterami Mitsubishi FTO. Dawał radę dość długo, sporo wyścigów z GT League i Speciala przejechałem właśnie nim.
GT2 - Katowanie licencji na złoto:
B - Gold! - Spoon S2000 (Honda S2000 Spoon Powered)
A - Gold! - Concept Car (Dodge Charger R/T Concept Car)
iC - Silver
iB - Silver
iA - Bronze
Komentarz