Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim autem zaczynaliście w Gran Turismo 2???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim autem zaczynaliÂście w Gran Turismo 2???

Na początek to najlepszy jest Pulsar , ale ja polecam Honde Civic Ferio '93.
    Honda

Komentarz

Supra lepsza, po tuningu ma nawet prawie 600 koni.
      1+1=10

Komentarz

Cóż, Marcinie. Zależy jak na to patrzeć. Teoretycznie po max tuningu Supra będzie szybsza, chociaż Pulsar na starcie sobie wyrobi niezłą przewagę. Jednak przeważnie gdy ktoś zaczyna GT to nie tuninguje pierwszego wozu tylko za kasę kupuje nowy .
        Honda

Komentarz

Taaa.... Ale my z kuzynem tuningowaliśmy supre i nią wygrywaliśmy wyścigi. Potem jak uzbieraliśmy 2 mln to kupowaliśmy escudo.
          1+1=10

Komentarz

Ja tam z 5 razy to zaczynałem teraz juz 6 raz to przechodze jestem na 95 % i zawsze zaczynałem skylinem takim oczywiscie do 10.000 tys
            Gram w to 5 raz Obecnie 99.08%

http://www.photomoment.er.pl

Komentarz

A ja chyba mam coś z kartą pamienci nie tak....... Gdy mam już 95% gry to po jakimś czasie nie chce mi się włączyć zapis Ale teraz jeżdże samymi klasykami takimi jak: Toyto Supra ,Nissan Skyline......itd.
              Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Ja zawsze zaczynałem GTO Twin Turbo 92' lub 95' i mam go do tej pory.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja ciemnoszarym Pulsarem z czerwonymi felgami trzeba mie szczęście żeby go trafic na początku gry

Komentarz

W GT2 auta nie są losowane - są ustalone samochody używane które występują w dniach: 1-10, 11-20, 21-30 itd.
                    1+1=10

Komentarz

Re: Jakim autem zaczynaliście w Gran Turismo 2???

Moim zdaniem najlepsze auta na początek(Bez przeróbek i licencji na złoto) to:
                      -Honda Prelude 2,2 VTEC '91, 197 hp, 1330 kg , Napęd na przód(FF) , Max. prędkość 264,24 km/h , Cena od 5967 Cr. do 7122 Cr.
                      -Toyota Supra(Turbo) '93, 236 hp , 1550 kg , Napęd na tył (FR) , Max prędkość 266,31 km/h , Cena 6034 Cr.(Jest tylko jeden egzemplarz).
                      -Toyota Supra TwinTurbo '91, 276 hp , 1520 kg , Napęd na tył (FR) , Max. Prędkość 276,80 km/h , Cena 9405 Cr.(Jest tylko jeden egzemplarz).
                      -Mazda RX-7 GTX (J) '90, 202 hp , 1250 kg , Napęd na tył (FR) , Max. Prędkość 259,59 km/h , Cena od 6529 do 8252 Cr.
                      -Mazda RX-7 Cabriolet (J) '90, 202 hp , 1390 kg , Napęd na tył (FR) , Max. Prędkość 259,95 km/h , Cena 9533 Cr.(Jest tylko jeden egzemplarz).
                      -Mazda RX-7 Infini 3 (J) '90, 212 hp , 1200kg , Napęd na tył (FR) , Max.Prędkość 261,02 km/h , Cena 8877 Cr.(Jest tylko jeden egzemplarz).
                      -Nissan Skyline GTS4 (R32 J.) '91, 212 hp , 1420 kg , Napęd na cztery koła (4WD) , Max. Prędkość 244,78 km/h , Cena od 5128 Cr. do 8521 Cr.
                      - Nssan Silvia K's 2000cc (J) '91, 202 hp , 1170 kg , Napęd na tył (FR) , Max. Prędkość 263,15 , Cena od 7614 Cr. do 8123 Cr.
                      -Nissan Skyline GTS-t Type M (R32 J.) '91, 212 hp , 1260 kg , Napęd na tył (FR) , Max. Prędkość 247,81 km/h , Cena od 7276 Cr. do 8132 Cr. :mrgreen:
                      Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Mazda MX-5
                        "Idąc doliną ciemności ja nie lękam się Zła, moim światłem, moją tarczą Jah Rastafarai"

Komentarz

Ja zaczynałem grę Nissanem Marchem kupionym w Used Line Up za 648,000 Cr.

Komentarz

J@nek96 ma racje - RX-7 Savanna i Supra 3.0 to najlepsze wozki na start (chyba ze ktos ma problemy z opanowaniem FR)

Komentarz

Nie ma racji.

Jak coś to Supra 2.5, nie 3.0. A te, które opisujesz są gorsze od Pulsara.
                              Honda

Komentarz

Supra używka ma pojemność 2954ccm = 3.0
                                Pulsar GTI-R tez dobry wozek ale ja nie lubie 4WD, wloka sie na prostej i slabo sie nimi driftuje (pominmy skyline'a bo on akurat jest wyjatkowy)

Komentarz

Pracuję...
                                X