Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim autem zaczynaliście w Gran Turismo 2???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja zaczynałem takim białym, używanym Nissanem (nie pamiętam jaka była nazwa). Nabiłem troche kasy i kupiłem za nią Chevroletta Corvete (niebieskiego z białym pasem). Potem zrobiłem wszystkie licencje i pojechałem w Apricot Hill 200 km. Wygrałem Vipera GTS R. Niezła fura. Wrzuciłem go na garaż i podkręceiłem. Wykrzesałem z niego 720 koni. Nabiłem kasy przeszło 100 milionów (mam japońską wersje i na początku mamy tylko 1 milion). Wyścig Apricot Hill 200km rozpoczął na dobre moją przygode z GT2. Jak dostałem PSP (jakieś 6 lat temu) to od razu wpadło mi w oko GT2. Wtedy dopiero poznawałem tą gre (grałem oczywiście na płytce Simulation mode) i pierwsze dni spędziłem na oglądaniu pokazówek . Wchodziłem na taką ikonkę z szachownicą brałem jakąs serię wyścigową i tam jest taki znaczek. Po lewej jest napis 'GO!', który przenosi do wyścigu, a po prawej kamerka, która przenosi do pokazówki. Wtedy wybierałem mój ulubiony samochód (najczęściej GT-ONE '98 ). Gdy poznałem tą gre (i zkumałem o co w niej chodzi ) kupiłem właśnie Nissana. Ech, to były czasy...

Komentarz

Już 6 lat temu miałeś PSP? Nieźle stary...Ja zaczynałem od Nissana Sunny GTI, nabijałem kasę na lancera evo V, potem na Calibrę i wreszcie kosiłem wyścigi na Apricot 200laps

Komentarz

A ja zaczynałem GT2 nie raz. Gdy miałem uszkodzoną płytkę i nie wchodziło East City, zaczynałem Fiatem 500R'. Gdy dostałem już działające GT2 początkowo gościły u mnie takie fury Jak Supra 3.0, 236km, Nissam Pulsar, 226 km czy później Honda Civic, 167 km. GT2 jest o tyle banalne, że każde auto jest dobre .
        Honda

Komentarz

w jedynce kupiłem supre i katowałem ją az kupiłem Impreze kombi

Dwójke rozpocząłem w salonie Nissana ze skylinem GTM
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Dwójke zaczynałem Suprą tą starszą używaną

PS.Spoon możesz mi zrobić Avka z Spoon Hondą Civic Type R tą co ty masz?

Komentarz

Nie.
              Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                Nie.
                Hehe szczere
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Spoon no to nie bujaj sie

Komentarz

Sam nie potrafisz?
                    Bez łaski.
                    narancs alternativa

Komentarz

GT1 - zacząłem niedawno europejską wersję i zacząłem Mazdą Eunos Cosmo 13B (coś takiego),szczerze polecam!Seryjna ma 236 koni i waży 1500kilo,a po max tuningu ma 506 koni(!) i waży troszkę powyżej tony,więc wypas auto Wygląda tak:

Wiem,że na screenie kosztuje 15 tysięcy Cr,ale po zrobieniu licencji A znalazłem okazję za 9.700 Cr :-)
                      GT2 - Supra Twin Turbo.Z początku nie byłem zadowolony,bo na seryjnych oponach nie za fajnie sie jeździ,ale po wymianie opon było spoko.Da sie nią zaliczyć niektóre trochę mocniejsze wyścigi,więc polecam.Tak wygląda:
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ogółem to tymi autami da się zaliczyć każdy wyścig w GT 1 i 2, oczywiście jeżeli auto spełnia wymogi . Btw jaka ladna grafa .
                        Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                          Ogółem to tymi autami da się zaliczyć każdy wyścig w GT 1 i 2, oczywiście jeżeli auto spełnia wymogi . Btw jaka ladna grafa .
                          Nie każdy Może patrząc na moc to tak,ale np. stuningowaną na maxa (racing modification też) tą Mazdą w GT1 nie udało mi się przejść GT WORLD CHAMPIONSHIP.Ani kilku innych.Ale ogónlie git auta.
                          Co do grafy - na ePSXe kombinowałem dobrą godzinę z ustawieniami,aby grafa ładna była,bo zrobiłem kilka screenów,niedlugo wrzucę do stosownego tematu.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mój pierwszy wóz w GT2 całkiem zrywny, przeszedłem nim jakieś 10% gry, oczywiście z tuningiem

Komentarz

Re: Jakim autem zaczynaliÂście w Gran Turismo 2???

GT2 to chyba najlepiej zaczynać Nissanem Skylinem z 89roku albo jakoś z 91, nie pamiętam zbytnio, ale ma dobre osiągi i można go troche odwalić i pozatym nie jest zbytnio drogi

Komentarz

Re: Jakim autem zaczynaliÂście w Gran Turismo 2???

Ja zaczynałem tą zielona supra co kamil.
                                1+1=10

Komentarz

PracujÄ™...
                                X