Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

kto przeszedl gt2 w 100%?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: kto przeszedl gt2 w 100%?

Nie po wszystkich wyścigach tylko po licencji S.
    1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
      Nie po wszystkich wyścigach tylko po licencji S.
      Dziękuję za poprawę, ale chodziło mi że jeśli przesuwamy "strony" z wyścigami to jest na końcu po mistrzostwach świata i rzeczywiście pojawiaja sie po zdobyciu licencji S, ale miałem prawo zapomniec.

Komentarz

kyjgel wielkie dzieki, to co napisałes wczesniej pomogło :wink: . Zawsze jak grałem w GT to nie włączałem tych wyscigów, bo myslałem ze one nic nie dają (oprócz kasy). W błąd mnie wprowadziło to ze nie ma tam zadnych pucharów ani nic takiego co by zaznaczało zaliczenie wyscigu. Myslałem ze to zwykły generator . Pozdro

Komentarz

Nie grałem w GT2 z 5 lat ale pamiętam nawet takie "pierdoły" to tylko potwierdza zamiłowanie do tej serrii

Komentarz

Ja w te święta zaliczyłem GT2 na 98,20%. Teraz mogę się bawic z autami. Robię sobie kolekcję muscle carów. A i mam pytanko: przeszedł ktos z was wszystkie licensje na złoto. Mi sie udało zrobić tylko jedna i dostałem tego Spoona S2000, wiecie może czym on się różni od zwykłej Hondy S2000?
            "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Noooo..., ma silnik Spoon'a . To pierwsza róznica którą mozna od razu łatwo zauważyć. Zresztą ja nawet nie porównywałem normalnej S2000 z tą stuningowaną.

Komentarz

ja mam chyba 99,57% czy jakos tak....

obecnie mam znow 100% :mrgreen:

Komentarz

ja mam ponad 100 %

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
                    Ja w te święta zaliczyłem GT2 na 98,20%. Teraz mogę się bawic z autami. Robię sobie kolekcję muscle carów. A i mam pytanko: przeszedł ktos z was wszystkie licensje na złoto. Mi sie udało zrobić tylko jedna i dostałem tego Spoona S2000, wiecie może czym on się różni od zwykłej Hondy S2000?
                    Jeżeli nikt ci nie napisał porównania to ja parę słów napiszę
                    Spoon Za złoto jest fajnym wózkiem ale lepiej przy niej wypada salonowa S2000.
                    Jedynie Spoon jest lżejszy o kilka kilogramów.
                    Ma ponad 300 koni gdy S2000 ma prawie 400.
                    S2000 ma RM a Spoon nie ma wcale przeróbki. W mojej wersji gry JAP-NTSC jest mała sprawa bo NA TUNE nic nie daje w moim przypadku SPOON ma 313 koni i gdy chcę kupić NA TUNE to nie dostaje więcej koni jedynie mogę stracić 7,400 000cr, więc dałem sobie spokój :wink: Ogólnie mówiąc Salonową wersją lepiej mi się jeździ nawet drifty lepiej wychodzą ale to już nie duża różnica.
                    Na dole podam ci dwa screeny dla porównania :wink:

Komentarz

Kilka kilogramów? 46 kilogramów w wyścigach samochodowych to dużo.

Według mnie to zależy od samego kierowcy, który wóz bardziej przypadnie mu do gustu. Osobiście nie miałem okazji porównać tych dwóch samochodów (nie posiadam Spoon S2000). Różnica mocy (na + dla salonówki) i wagi (na + dla Spoona) sprawia, że są raczej podobne w osiągach. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Aha, byłbym zapomniał... Górnicy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: żart

Komentarz

Ok, ale trzymajmy sie tematu.

Aktualnie mam 100,91% (PAL)... 39zlotych pucharow i 21srebrnych, jedna licencja na zloto... I-A :mrgreen:

Komentarz

Ja mam aktualnie +/- 50%. Pozaliczane wszystkie wyścigi, pozostały tylko u dealerów. Aktualnie robię małą przerwę w GT.

Komentarz

A ja mam taki problem z wyścigami u dealerów, konkretnie mazda tam jest taki wyścig AZ-1 Challange a ja tam nie widzę takiego auta

Komentarz

Jeśli mnie pamięć nie myli to to auto pojawia się w późniejszym etapie gry w używanych tak jak mazda 323f.

Komentarz

Zamieszczone przez Bl@dy
                                Jeśli mnie pamięć nie myli to to auto pojawia się w późniejszym etapie gry w używanych tak jak mazda 323f.
                                Co znaczy w późniejszym etapie? Bo mam już ponad 80% gry, zostały mi już tylko właśnie wyścigi u dealerów...Mam 200 któryś dzień konsolowy.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X