Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

kto przeszedl gt2 w 100%?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ja haha :wink:
    top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Re: kto przeszedl gt2 w 100%?

Mam pytanie: na Simulation Mode Disc mam jakieś 98,17% gry (mam przejechane wszystkie wyścigi + vauxhall-opel trick). Żeby mieć te ponad 100% (czyli jakies 100,91%) musze mieć zaliczone wszystkie wyścigi na Arcade Disc, czy ja coś przeoczyłem na Simulation?

EDIT: mam wersje PAL i zaliczone wszystkie licencje na złoto

Komentarz

Jeśli masz japońską wersję to więcej procent nie zdobędziesz. Bo akurat 98,7% można zdodyc w tej wersji, miałem takową osobiście.

Komentarz

Ja tak przechodzÄ™ grÄ™:
          Być może ta domena jest na sprzedaż!
          1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
            Ja tak przechodzÄ™ grÄ™:
            http://screenup.pl/in/08-02/sirq.jpg
            Lamer...na kodach każdy gópi tak "przejdzie" grę...

Komentarz

Pomijając fakt, iż w wersji innej niż PAL triku - vauxhall -> opel nie zrobimy ponieważ w wersji NTSC-J i NTSC-U nie mamy wyboru innego niż angielskiego/japońskiego języka

AMW - sprawdź jeszcze raz czy wszystkie wyścigi masz przejechane (w wyścigach samochodów danych marek też)

Komentarz

kurde, ludzie, przecież pisze jak byk że mam wersje PAL!!!! Czytanie ze zrozumieniem sie kłania!:
                Zamieszczone przez kyjgel
                Jeśli masz japońską wersję to więcej procent nie zdobędziesz. Bo akurat 98,7% można zdodyc w tej wersji, miałem takową osobiście.
                Jezeli miałbym japońską wersje to napisałbym 98,7 a nie 98,17 (a wcześniej zaznaczałem ze przejechałem wszystkie wyscigi)!
                Zamieszczone przez stodola
                Pomijając fakt, iż w wersji innej niż PAL triku - vauxhall -> opel nie zrobimy ponieważ w wersji NTSC-J i NTSC-U nie mamy wyboru innego niż angielskiego/japońskiego języka

AMW - sprawdź jeszcze raz czy wszystkie wyścigi masz przejechane (w wyścigach samochodów danych marek też)
                Jezeli napisałem ze zrobiłem trick vauxhall-opel to łatwo wywnioskować ze mam wersje PAL!
                JEszcze raz ponawiam pytanie: czy żeby mieć 100,91% gry na mode disc, to musze przejechac wszystkie wyścigi wyścigi na arcade disc?
                Takie trudne to jest???

Komentarz

Mi jeszcze zostały wyścigi u dealerów i 100% będzie chociaż....Mam wersję NTSC to raczej 99.8%
                  "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

widze normalnie ze wiedza uzytkowników dotyczaca GT2 jest naprawde duza. Tyle osób chwaliło sie ze ma ponad 100% w PAL a jakos nikt nie umie powiedziec jak to zrobił...

Komentarz

Po prostu wygrało się wszystkie wyścigi, ot cała filozofia. Więc nie wiem o co Ci chodzi.

Komentarz

Znowu nie doczytałeś mojego pytania w tym temacie... Chodzi mi o to ze przejechałem WSZYSTKIE WYŚCIGI, a mam tylko 98,17% gry. wersje mamPAL. Ale dobra, chyba i tak nikt nie zrozumie o co mi biega chociaz jest to takie proste...

Komentarz

Proste a nie potrafisz sam sobie poradzic. Po prostu po sprawdzaj wszystkie eventy, i sprawdź czy masz wszystkie wygrane(1miejsca) Cudów nie ma.

Komentarz

kurde, jak pisze ze przejachałem wszystkie wyscigi to ma sie rozumiec chyba ze je wszystkie wygrałem. Nie jestem jakąs lamą zeby jechac jakis wyscig, zeby go poźniej nie wygrac i go zostawic. Gram w GT juz 10 lat i nie musze patrzec czy wygrałem jakis wyscig czy nie, bo to wiem. Jezeli nie przejechałbym jakiegos wyscigu to po pierwsze bym o tym pamietał. Dobra juz nie meczmy sie, sam bede musiał to sprawdzic,i niestety bede musiał zgrywac ten Arcade Disc :/...

Komentarz

Może masz jakąś prototypową wersję? Teraz strzelam...Tam, gdzie sa Mistrzostwa świata, to po przejechaniu wszystkich wyścigów pojaia się jeszcze jedna pozycja z wyścigami, której wcześniej nie ma.

Komentarz

O widzisz kyjgel, teraz to podsunąłes mi dobry pomysł, bo nigdy wczesniej tego nie jechałem. Mam nadzieje ze to pomoze mi miec te 100%. Jak na razie to dzieki za dobrą radę :wink: . Ide wypróbowac.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X