Mam pytanie: na Simulation Mode Disc mam jakieś 98,17% gry (mam przejechane wszystkie wyścigi + vauxhall-opel trick). Żeby mieć te ponad 100% (czyli jakies 100,91%) musze mieć zaliczone wszystkie wyścigi na Arcade Disc, czy ja coś przeoczyłem na Simulation?
EDIT: mam wersje PAL i zaliczone wszystkie licencje na złoto
Pomijając fakt, iż w wersji innej niż PAL triku - vauxhall -> opel nie zrobimy ponieważ w wersji NTSC-J i NTSC-U nie mamy wyboru innego niż angielskiego/japońskiego języka
AMW - sprawdź jeszcze raz czy wszystkie wyścigi masz przejechane (w wyścigach samochodów danych marek też)
kurde, ludzie, przecież pisze jak byk że mam wersje PAL!!!! Czytanie ze zrozumieniem sie kłania!:
Zamieszczone przez kyjgel
Jeśli masz japońską wersję to więcej procent nie zdobędziesz. Bo akurat 98,7% można zdodyc w tej wersji, miałem takową osobiście.
Jezeli miałbym japońską wersje to napisałbym 98,7 a nie 98,17 (a wcześniej zaznaczałem ze przejechałem wszystkie wyscigi)!
Zamieszczone przez stodola
Pomijając fakt, iż w wersji innej niż PAL triku - vauxhall -> opel nie zrobimy ponieważ w wersji NTSC-J i NTSC-U nie mamy wyboru innego niż angielskiego/japońskiego języka
AMW - sprawdź jeszcze raz czy wszystkie wyścigi masz przejechane (w wyścigach samochodów danych marek też)
Jezeli napisałem ze zrobiłem trick vauxhall-opel to łatwo wywnioskować ze mam wersje PAL!
JEszcze raz ponawiam pytanie: czy żeby mieć 100,91% gry na mode disc, to musze przejechac wszystkie wyścigi wyścigi na arcade disc?
Takie trudne to jest???
widze normalnie ze wiedza uzytkowników dotyczaca GT2 jest naprawde duza. Tyle osób chwaliło sie ze ma ponad 100% w PAL a jakos nikt nie umie powiedziec jak to zrobił...
Znowu nie doczytałeś mojego pytania w tym temacie... Chodzi mi o to ze przejechałem WSZYSTKIE WYŚCIGI, a mam tylko 98,17% gry. wersje mamPAL. Ale dobra, chyba i tak nikt nie zrozumie o co mi biega chociaz jest to takie proste...
kurde, jak pisze ze przejachałem wszystkie wyscigi to ma sie rozumiec chyba ze je wszystkie wygrałem. Nie jestem jakąs lamą zeby jechac jakis wyscig, zeby go poźniej nie wygrac i go zostawic. Gram w GT juz 10 lat i nie musze patrzec czy wygrałem jakis wyscig czy nie, bo to wiem. Jezeli nie przejechałbym jakiegos wyscigu to po pierwsze bym o tym pamietał. Dobra juz nie meczmy sie, sam bede musiał to sprawdzic,i niestety bede musiał zgrywac ten Arcade Disc :/...
Może masz jakąś prototypową wersję? Teraz strzelam...Tam, gdzie sa Mistrzostwa świata, to po przejechaniu wszystkich wyścigów pojaia się jeszcze jedna pozycja z wyścigami, której wcześniej nie ma.
O widzisz kyjgel, teraz to podsunąłes mi dobry pomysł, bo nigdy wczesniej tego nie jechałem. Mam nadzieje ze to pomoze mi miec te 100%. Jak na razie to dzieki za dobrą radę :wink: . Ide wypróbowac.
Komentarz